Vi har hatt en veldig rolig uke, og de som følger oss på facebook lurer kanskje på hvordan det går med Tinka og den vonde skuldra hennes. Derfor kommer det en liten oppdatering på Tinka, etterfulgt av diverse bilder fra den slappeste uka vi har hatt på lenge.

Tinka skadet skulderen sin, da hun ble løpt på av en Ishe-bikkje i full fart. Hun tråkket ikke på venstre frambein, og skuldra var hoven og vond. Hun fikk smertestillende av dyrlegen, men jeg ga dem bare til henne et par dager, ettersom magen hennes er veldig sart for slikt. Vi har prøvd å holde henne mest mulig i ro. Det betyr også at JEG må holde meg mest mulig i ro. Der jeg går, går Tinka. De første dagene bærte jeg henne også med meg på do, så hun ikke selv skulle følge etter meg.

En “bivirkning” av at jeg holder meg i ro, er at Beardisen også er i ro. Da går det noen dager, så blir de rastløse og begynner å leke inne. Da vet jeg at grensen er nådd for dem. Ettersom jeg ikke selv kunne aktivisere dem ute (for da måtte jo Tinka ha vært med), ble de sendt til Mamma for å rase fra seg. Der koste de seg med å springe løs med valpene.

Det hjalp nok med alle gode tanker dere på facebooksiden vår sendte Tinka! Det går mye bedre med henne nå, og hun halter ikke lenger. Om noen dager kan vi vel begynne å leke som normalt igjen. Det gleder vi oss til 😀

 

Det har jo vært innmari kaldt denne uken, og Junior har holdt seg mest innendørs. Det setter Chloe stor pris på! Det gøyeste hun vet, er å lekesloss med storebror Junior.

 

 

Kattene fikk låne en mini agilitytunell denne uken, og de har brukt flerfoldige timer på å løpe igjennom, og hoppe oppå, den. Det ser utrolig gøy ut å være kattepus noen ganger!

 

 

Selv har jeg brukt uka på å slappe av foran peisen. Jeg har lest ferdig boka “Katten – Atferd og velferd”, og i kveld hadde jeg tenkt å skrive bokomtale. I stedet endte jeg opp med å fotografere Lillepus og Carlisha på sofaen.

Jeg har jo delt mange bilder av disse to tidligere, men jeg må bare legge ut litt flere. Hver ettermiddag legger Carlisha seg ved føttene mine i sofaen. Da går det ikke mange minuttene før også Lillepus er på plass. Gjerne slik:

 

 

Eller slik…

 

 

Det er tydelig at Lillepusen er utrolig glad i Isha si. Hun vasker og gnir seg mot henne. Rett som det er får hun en våt Isha-nuss tilbake. (Og de som har vært så heldige å få en Isha-nuss, vet at de er våte og fulle av kjærlighet.)

 

 

Selvom Carlisha er glad i pusen sin, kan det det bli varmt med Lillepus oppå seg. Hvis Carlisha prøver å reise seg opp, får hun streng beskjed om å legge seg ned igjen. Det er tydelig hvem som bestemmer.

 

 

Så da ble det enda flere Lilepus/Isha bilder, og det er helt sikkert ikke de siste heller….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “En rolig uke med kattelek og sofakos

 1. Så godt å høre at det går bedre med Tinka! Ikke noe moro når dyra våre ikke er i form (uansett av hvilken grunn), så da er det desto bedre når de er på bedringens vei 🙂
  Så herlige Lillepus og Carlisha er sammen, synes det ser ut som om de koser seg begge to (sånn bortsett fra på det nederste bildet 😉 ).
  Kjersti postet nylig Uke 3 – Ukens utsiktMy Profile

 2. Koselig å se at den gamle herremannen JUNIOR enda syns det er gøy å leke !!
  Lillepus er rett og slett en kontrollfrik overfor Isha… og hu er snill som finner seg i det.
  ( Er vel ikke så mange som protesterer mot det svarte dyret..)
  Nydelige bilder iallefall.

 3. uffda,har du kommet til skade du da, det var ikke bra, tinka!
  men godt å høre att du er på bedringens vej, for da kan du begynne og leje igen snart 🙂

  en slik agilititunell må jo nesten pusene her også få, det såg jo morsomt ut:-)

  herlige billeder du har fått tatt af dem i lek 🙂

  voff voff og mjau mjau fra oss alle her i huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting