Masse glede for pengene!

Forrige uke leste jeg om flere som hadde kjøpt kattestativ på Europris. Min første tanke var «Er det noe vits da??», men folk sa de var fine. Mamma har lenge pratet på at gutta hennes burde ha et nytt stativ, derfor sa jeg i fra til henne om disse stativene på Europris. «Vi kan kjøpe ett sammen», sa Mamma, og det fungerte visst slik at Mamma betalte, og jeg tok med stativet hjem. Innmari greit å samkjøpe når det går slik for seg. (Når vi flytter til Mamma for fem uker, skal selvsagt stativet være med så gutta hennes får bruke det også.).

Da jeg kom hjem fikk satt opp stativet, til tross for veldig nysgjerrige kattepuser som lusket rundt arbeidstegningene og delene. Stativet klorestolper, hengekøye, hyller og hule. Det er 140 cm høyt, og kostet 500,- kroner.

 

Mer enn nok plass til alle

 

Dioz og Chloe slapper av

 

Chloe har lagt sin elsk på hengekøya

 

Fjasechloe!

 

Stativet har et par tauleker også!

 

?????

 

Kattene mine har aldri hatt et kattestativ med så mange etasjer og muligheter

 

Endelig en hule med plass til Lillepus!

 

Det tok faktisk en uke før Lillepus (med sin høydeskrekk) turte å gå høyere enn første etasje.

 

Litt skummelt å være så høyt oppe til å begynne med…

 

Så fant hun ut at det var jo kjempefint å sitte høyt, når man ville titte ut!

 

Fugletitter Lillepus

 

Er ikke noe sak å ligge høyt oppe fra bakken, vel!

 

Chloe pleier jo å stå for grimasene, men Dioz kan han også altså!

 

Stativet er faktisk veldig stabilt i forhold til hva jeg forventet av et Europrisstativ for 500,- kr.  Lillepus på omtrent 5 kg kan fint leke,klatre, klore, hoppe og dingle i det, sammen med de to andre ungpusene. Stativet velter ikke. Det er så koselig å se på! Vanligvis skjønner jo Lillepus fort at hun ikke kan hoppe opp på disse tingene, så det varmer meg langt inni hjertet å se at hun kan leke som de andre på dette stativet. Dette var mye glede for pengene, for både meg og pusekattene!!

 

Siden kattene fikk nytt stativ, fikk Athena låne de andre kattehusene og stativene på en av sine lufteturer.

 

 

 

 

Dioz har et gnagerproblem… Athena spiser opp huset hans!

 

 

Dyrebutikken Bristols.no, sponsoren vår, har en konkurranse gående på facebook hvor man kan vinne Flexibånd, dersom man legger link til butikken på hjemmesiden/bloggen sin. Jeg vil jo være med, men link til Bristols.no har jo ligget på siden min i over ett år allerede. Derfor skal jeg snike inn en ekstra link sånn omtrent HER…. Og spørre pent om det kan telle! 😀

 

Avslutter med et par pusebilder jeg synes ble ganske fine 🙂

 

Jeg spurte Mamma om hun hadde sett det fine bildet av Lillepus…

 

Mamma: Joda; det var hennes måpende uttrykk jeg så.

Meg: Måper vel ikke vel !

Mamma: JO, hu har et spesielt «tåpelig» uttrykk rundt munnen, ser det på flere bilder av henne.

Meg: Det er vel slik hun smiler da!

Mamma: Antagelig

 

Sett for frekkhet… :p

 

Også ett av Dioz’n til slutt:

 

 

Ha en fin helg! Kos dere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 kommentarer til “Masse glede for pengene!”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram