Lykken er tur med bestevennen OG ny ball!

I går var jeg, Tinka og Pia på kosefjasetur. Jeg blir jo rent rørt av hvor mye glede disse to frøknene har av hverandre. Når de er sammen, er de ikke lenger 11 år gamle, de er unge spreke fjasefrøkner uten en bekymring i livet.

 

«No road is long with good company»

 

 

 

 

Tinka og Pia leker helst slik at Tinka løper foran med en ball, også løper Pia etter, bjeffer, og prøver å få tak i Tinka. Det ble en del bilder av denne leken deres, og av Tinka med ballen. Jeg har derfor tenkt å fortelle litt om ballen vi hadde med oss, i tillegg til å vise dere bilder av to lykkelige bestevenner på tur.

 

 

 

Ballen har vi fått av sponsoren vår Bristols.no, og Tinka har allerede fått holde på med den i noen måneder. Hun har lekt med, kastet rundt på, og tygd på, alt for å kunne gi dere svar på om Hyper Chewz ballen er så solid som den sies å være.

 

 

 

Ballen er produsert i lett EVA materiale som flyter, og skal være holdbar, og solid, selv i tennene på aggresive tyggere. Tinka er jo ikke så stor, men ser man på andre baller vi har, så ser man at tennene hennes kan gjøre stor skade på baller laget av lett og mykt materiale. Ofte tygger hun av hele biter, og da ender det opp med at jeg konfiskerer hele ballen, fordi jeg er redd hun skal sette disse bitene i halsen.

Bildene skal få tale for seg, når det kommer til vurderingen av om ballen er brukbar (lekbar) eller ei…

 

Tinka setter pris på baller som er tunge nok til å kunne kastes høyt og langt, men lette og myke nok til at det går fint å fange dem i luften.

 

 

 

Det er ikke noe å se på sprudlefaktoren og livsgleden til disse frøknene!

 

 

Som sagt kan Tinka finne på å tygge av hele biter på baller som ikke er laget av hardt materiale. Skumballer og tennisballer lever ikke lenge hos oss.

 

 

Som dere ser på bildet over har det blitt noen tannmerker i ballen, men med tanke på behandlingen den har fått av Tinka, er nå det bare en liten detalj. Det viktigste for meg er at hun ikke får av biter, og at ballen fortsatt er en BALL, og ikke en lefse (slik tennisballer gjerne er etter noen dager med Tinka).

 

Vi fant ut at ballen også har en veldig hendig farge: Lett å finne igjen hvis den havner i gress eller snø.

 

Hvordan ballen hadde holdt seg i tennene på en stor hund med et mye kraftigere bitt enn Tinka, kan jeg ikke si for sikkert. Vi kan bare si at her i huset, er det ikke vanlig at en ball kun har tannmerker etter flere ukers bruk. Det liker vi! 😀

 

Om Tinka skulle gå lei av å leke med ball, har hun ambisjonene klare:

 

 

Leken til Pia og Tinka er kanskje ikke like eksplosiv som når Beardsitrolla slippes løs, men den er ekte, og den er fylt av glede over å være sammen! Det er en herlig bekreftelse på at enkelte ting aldri forandrer seg, noen venner er for alltid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 tanker om “Lykken er tur med bestevennen OG ny ball!

 1. Kjenner til det at tennisballer bare blir en «lefse» etter bare litt bruk av Kompis (er han som er den o-stor ball-dødaren her i huset). Ska bestille sånn ball dere har å se om den varer litt bedre så takk for produktomtale!

  Har forressen herma, og kjøpt nytt klatrestativ på Europris til kattepusan, men det er foreløbig så nytt at det bare blir snusa på 😉 Pleier å ta 1 uke før kattene blir «vant» til nye ting og leker…
  yvonne postet nylig Rustafjellet idag igjen.My Profile

 2. Den ballen så genial ut! Har en ball-entusiast hjemme 🙂 Kom hjem med en tube tennisballer her for ikke så lenge siden, og han ble mere lykkelig enn ungene på julaften… Men tennisballer varer absolutt ikke evig… Kan leke med de en liten stund, så må de gjemmes skal de vare mer en ett par timer 😛

  Har en gobitball fra Börjes, men den er i største laget. Får den ikke inn i munnen, men har en teknikk med å få tennene inn i ene gobit hullet, så klarer han å bære den.. Men den er nedsnødd en plass i hagen…
  Connie postet nylig KveldsturMy Profile

 3. Så herlige bilder av 2 lykkelige, spreke og livsglade 11-åringer! Er ikke vanskelig å se at de er bestevenner.

 4. Nydelige og artige bilder, for en livsglede og entusiasme! <3 <3
  Den ballen så flott ut, bedre reklame enn dette får ikke nettbutikken! 🙂
  Takk for at du gleder oss med dine supre bilder!
  Vinter er da ikke så verst!? 😉

 5. Åh, så herlige bilder av de to – minner meg mye om Venus og hennes søster, Tinka 🙂 Blir som unghunder igjen når de er sammen. Ser virkelig ut som den ballen falt i smak. Og herlige bilder, som alltid 😀 Har hatt meg en lenger bloggpause nå i januar, men nå er vi tilbake igjen. Har fulgt dere på fb, men nå skal jeg bli enda flinkere til å følge bloggen i selv bloggen, er alltid kjekt å titte innom 🙂
  Emilie postet nylig FornektelseMy Profile

  • Alle trenger en liten pause i blandt. Selv har jeg tatt det veldig rolig med bloggen mens vi har bodd hos Mamma. Har ikke hatt tid eller energi til den, eller til å følge med andres blogger. Regner med vi kommer tilbake når vi kommer hjem 🙂
   Carina Josefine postet nylig Kung Fu KattMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting