Fire fine frøkner på tur (bilder og video)

Nå føler jeg litt på det at bloggen er litt ensidig om dagen. Det har blitt mye hund, mye tur, og lite pusekatt. Det er nå en gang slik at når det har vært så fantastisk vintervær om det har vært de siste dagene, så går mye av dagen med på å være ute med bikkjene. Nå skal dere ikke tro at at kattene blir oversett av grunn. De får kos og oppmerksomhet når vi kommer inn igjen, men dette er jo som regel ikke noe å ta bilder av. Derfor håper jeg inderlig at dere kan godta, og kanskje til og med glede dere over, enda et bilderas og et par vidoer av sheltiefrøkner på tur.

Siden januar har jeg hatt litt følelsen av at ting ikke har gått så bra med Tinka. Hun har hatt en del magetrøbbel, og anfallene har kommet relativt ofte, i perioder hver uke.  Selvom hun har vært i forholdvis fin form, så har jeg hatt en liten klump i brystet. Nå ser det ut til at anfallene har roet seg, og vi kan igjen senke skuldrene og kose oss. Om det er en ting livet med Tinka har lært meg, er det at man må ta dag for dag, for man vet aldri hva morgendagen bringer. Og de gode dagene, de skal nytes! Gjerne på tur med gode venner, slik som i går.

Da fikk vi selskap på tur, av Unni, og hennes to sheltiefrøkner, Leha og Uni.

 

Leha, Uni, Pia og Tinka

 

Pia og Tinka

 

Leha i full fart

 

Pia og en veldig happy Leha

 

Meg, Pia og Tinka

 

Tinka-min og meg

 

 

Unni med Uni og Pia

 

 

Etter litt løping og fotografering var det tid for en liten pause. Unni hadde kjøp med Kvikk Lunch til oss <3 og jeg hadde med  frysetørket kylling til vofsene. I stedet for å ha med vannflaske og skål til hundene, hadde jeg med en reiseflaske fra Karlie.

 

 

Denne har vi fått av Bristols.no – Dyrebutikk på nett, og følgelig må den testes. Vi har hatt den med på tur flere ganger, og det er jo ikke å komme utenom at der er veldig praktisk å ha vannflaske og skål i ett, spesielt for distré mennesker som meg, som kan finne på å glemme enten skåla når jeg først husker å ta med flaska… Dessuten tar den selvsagt mindre plass enn å ta med flaske og skål hver for seg. Den er formet slik at flasken ligger inni skåla når den ikke er i bruk.  Karlie reiseflaske rommer 500 ml vann, og det er jo nok for middels lange turer, hvertfall hvis man ikke har flere store hunder. Drikkeflaska fungerer på samme måte som en helt vanlig vannflaske. Når man trekker trekker flasken opp, renner vannet ut i skåla (hvertfall om man trykker litt på flaska samtidig).

 

 

 

 

Jeg har dog et problem med denne reiseflaska. Ettersom skåla er formet som en bue i den enden flaska sitter, står den ganske dårlig på bakken. Først når flaska er nesten tom, og skåla er nesten full, står den av seg selv. Det er jo ikke alltid slik at hunden drikker akkurat når du mener den bør drikke, og holder opp skåla til den. Det er heller ikke alltid man vil tømme flaska tom for vann med en gang. Derfor skulle jeg ønske det var lettere å sette fra seg flaska/skåla når man har en rast, slik at hunden kan gå å drikke når den føler for det.

At den er praktisk, kan jeg likevel ikke nekte for. Den blir nokl med på de fleste turer fremover, i alle fall når jeg har med bare en hund. Skal jeg ha med alle tre blir nok flaska litt liten.

 

Etter rasten vår var det tid for mere lek! Både jeg og Unni hadde med baller, til Tinka sin store glede:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballen har blitt borte i snøen…

 

Avslutter med en videosnutt av turen:

 

 

 

Neste gang skal jeg prøve å vise frem litt annet enn bare sheltiefrøkner på tur. Det lover jeg! Det er bare det at jeg vil jo så gjerne dele den gleden jeg har av turene våre med dere!

Jeg er heldig, jeg. Bare veldig veldig heldig! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 tanker om “Fire fine frøkner på tur (bilder og video)

 1. hei
  din blogg er ikke ensidig det må du ikke tro! jeg stor koser mig når jeg er på din blogg 🙂
  og så koseligt det så ut når dere var på tur, oxo i slik flott natur,da gitt 🙂
  denne vannflasken har jeg sett på lenge og tenkt at kanskje jeg burde købt slikt til voffsen min, men det er blitt med tanken, den er jo smart du har jo både flasken og skålen i ett, og tar MINDRE plass, og det teller mye med når en er på tur med både den ene sekken og diverse kamerabagger med så er det mye med PLASSEN å gjøre for min del. så da er det bare å få tankene ut i praksis og handle inn slik vannflase.
  og for nogen fantastiske billeder du har tatt, og video, tok lyden på og vips sto kito på to ben her ved pc-borde og såg på hun oxo:-)
  ha en fantastisk dag og kos dig mye med dine dyr, gleder oss til neste innlegg:-)

  • Godt at du koser deg på bloggen min, selvom det til tider kan bli mye av ett tema 🙂 Sant som du sier, denne flasken tar jo veldig liten plass, sammenlignet med vannskål OG flaske!

   Som du kanskje har skjønt har jeg ikke hatt så mye tid og energi til overs i det siste, men tenker på dere 🙂
   Carina Josefine postet nylig Kung Fu KattMy Profile

 2. Så mange herlige bilder av glade vofser på tur! Og så utrolig fine bildene var, det er jo så vanskelig å få tatt skikkelige bilder når det er strålende sol på kritthvit snø. Bildet med Pia og en veldig happy Leha var skikkelig herlig 🙂 Og det nederste, der ballen er borte, er også kjempeartig. En hund jobber som bare det for å finne ballen, mens to andre står og ser på og «kjefter» 😉
  Trist å høre at Tinka har vært litt pjusk i det siste, men det er godt at hun er bedre nå. Kjenner jeg får vondt inni meg når du skriver at anfallene har kommet ofte, og så puster jeg lettet ut igjen når du skriver at de minsker i antall.
  Vi har en nesten lik drikkeflaske/-skål som du har. Forskjellen ligger i at vi må skru skåla av flaska for å få vann ut av flaska. Det er mer praktisk fordi da står skåla mer stabilt siden den står alene, men det er upraktisk fordi vi da har en flaske uten lokk, og velter den, har vi ikke vann heller. Så vi bruker den faktisk ikke i det hele tatt, synes det er like lett å ta med en reisevannskål av noe slag (har en i plast som er sammenleggbar og en i stoff).
  Kjersti postet nylig Mislykket turMy Profile

  • Ja, det hørtes litt upraktisk ut. Både det du beskriver, og det problemet jeg hadde med denne, er jo problemer som man skulle tro er relativt lette å finne løsninger på. Så man kan jo lure på om de faktisk har prøvd produktet selv. Da hadde jo dette småplukket blitt oppdaget?

   Ellers, tusen takk for koselig kommentar 🙂
   Carina Josefine postet nylig Kung Fu KattMy Profile

 3. Hva skal man si…… *sukk* *ordløs*
  Kanskje FANTASTISK dekker det meste av inntrykkene etter å ha sett dette 🙂
  <3

  God helg til deg og alle dine vakre dyr!

 4. åh, du tar noen fantastiske bilder! jeg ble ordentlig glad nå, her jeg sitter på jobb en fredags ettermiddag og bare venter på å gå hjem 🙂

  ps: jeg har fått ny adresse til bloggen min, og gjort om litt. hva synes du?
  Therese postet nylig FotavtrykkMy Profile

  • Takk for kjempehyggelig kommentar 😀

   Jeg har vært rimelig stressa den siste måneden (med bikkjepass +++), så jeg har faktisk ikke fått tatt en ordentlig titt på siden din, etter at du gjorde endringene. Det ser jo veldig stilig ut da! Men jeg skal nok titte mer, bare vi får flyttet hjem igjen 🙂
   Carina Josefine postet nylig Kung Fu KattMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting