Jeg har lyst til å gi bort litt igjen, og denne gangen er den bikkjetroll og hundevofser som prioriteres!

 

 

 

 

Hovedpremien er altså denne matlabyrinten: Buster Food Maze. Jeg har ikke prøvd den selv, men jeg fant en video av den på youtube:

 

 

 

 

Selvom dette er en typisk “hundepremie” skal jeg ikke nekte andre dyr å være med. Jeg har sett mange andre slags dyr enn hunder, ha glede av matlabyrinter og “hjernetrimsleker”. Det eneste kriterie jeg da stiller, er at du faktisk har planer om å prøve den sammen med dyret ditt.

For å delta må du legge igjen en kommentar, og fortelle navnet på hunden(e) din(e) (evt annet dyr). Husk å fylle inn riktig epostadresse, slik at jeg kontakte deg dersom du vinner.

Fristen for å være med har jeg satt til 20. mars 2013.

Del gjerne konkurransen på bloggen din, slik at flere kan være med! 🙂

 

 

 

 Vedrørende forrgie Give Away:

Jeg har ikke lykkes i å komme i kontakt med Anette, en av vinnerne fra forrige Give Away. Hennes pusekatt, som Anette kalte “Prinsessen” vant en katteleke. Desverre kommer mail jeg sender i retur! Anette, hvis du ser dette, kan du sende meg en mail på bortisvingen@gmail.com , slik at Prinsessa kan få premien sin? 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 thoughts on “GiveAway for bikkjetroll og hundevofser

 1. Dette hadde vært tingen for Umah. På grunn av nyresykdommen har det jo blitt slutt på masse godis og alt går i nyremat. Den liker hun heldigvis. Men hun savner noe å holde på med – “sammen med god mat”. Kira hund kommer sikkert også til å elske å prøve. Så vi melder oss på 🙂
  Kari Viken Olsen postet nylig RuskeværMy Profile

 2. god fredag 🙂

  kito-voffs melder sig på denne give away`en, hun elsker nye utfordringer 🙂

  voff voff kito 🙂

 3. Hundene mine heter Mira og Bianca.. Tror nok dette kan være en fin ting for Mira som gjerne sluker maten sin uten å tenke på at den også må tygges…

 4. Hei, hei og voff fra Bamse (lubbe) verdens kuleste Shih-tzu.. Hadde vært knæll med noen nye leker. God helg fra oss :))

 5. Jeg har ikke hund(er) selv, men har ei venninne med en Golden Retriever, Luna. Ei tante med en Huskyblanding og en Jâmthund, Kaya og Rex, og en bestemor med en dverdachs som heter Kira. Synes en av dem kan få premien dersom jeg er så heldig og vinne:)
  Veronica postet nylig Katteleker til salgsMy Profile

 6. Cooper, min flotte flatcoat, jobber som terapihund i en alder av 8 måneder. Det er til tider slitsomt arbeid, så det hadde vært flott om han kunne hatt en slik leke når han kom hjem ved arbeidsdagens slutt.

 7. Så hærlig! Ville gjerne prøvd den med mine to hunder. Dei heter Luna og Stella.
  Luna er rundt 6 månder og Stella er ca 2månder. Begge er en blanding av Yorkshire terrier og dverg dash 🙂
  Har også to katter med navn: Susi og Hamtaro. Dei er ganske gamle nå, men veldig gode 🙂

  Ha en fin dag:)

 8. Mine hunder heter Dennis og Shanto, de har begge snart bursdag (21.mars og 5.april) og det ville vært en super presang. De pleier begge å sluke maten uten å tenke særlig over hva de spiser, så denne ville nok vært morsom.

 9. Hei Hei

  Nå har jeg dessverre ikke hund enda,men det er noe jeg skal ha om ikke lenge 🙂
  Men jeg har en katt som oppfører seg som en hund,ja han sitter og gir pote
  før han skal få mat og er det god biter i luften,da gjør han det som trengs,for
  å få den 🙂
  Så jeg kan faktisk se den leken,som en artig leke for oss to,siden han er villig til
  alt bare for å få godbiter. Han heter Påsan og er min aller kjæreste venn 🙂
  Han sover i sengen og han følger meg gjennom godt og ondt.
  Å vist det skulle vise seg at Godbit leken ikke er noe for ham,da er det ikke lenge til jeg
  selv skal skaffe meg hund. Pluss mine foreldre har hund,å min sønn har hund, så den
  skulle så absolut blitt brukt 🙂

  Den ser jo bare kjempe artig ut og ha til både hund og katt spør du meg..
  Så jeg krysser fingrene og håper og kanskje har lykken med meg.

  Ønsker deg en super helg,stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 10. Dette så morsomt ut 🙂
  Har to hunder , Lady og Molly.
  Har også tre katter som helt sikkert ville ha prøvd seg 🙂

 11. Min lille kjære hund heter Milla Milano 🙂 Vi bruker bare å kalle henne Milla. Hun sjegler litt så noen ganger ser hun både på meg og ut vinduet samtidig. Hun er ikke akkurat den skarpeste kniven i skuffen 🙂 Cavalier King Charles Spaniel !
  Håper på å vinne dette til henne !

  Mvh nora_hansen11@hotmail.com

 12. ÅÅÅÅÅÅÅÅååååååå, så utruli kul den var,
  som passer her i nord til hundefar:)))
  Vår Kenai vil digge den like masse som mor,
  og bestemor blir satt ut og finner ikke ord:))

  Skulle med glede vunnet Buster Food Maze,
  så jeg signerer gjerne, og deler på face:)
  Håper med dette jeg æren får,
  av å dele gleden med hunden i vår:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting