Da vi var oppe på kottet for et par dager siden, fant jeg en liten bamse med et artig “Kung Fu” antrekk. Dette ble klippet opp, og sydd sammen med deler av et gammelt laken, og påsatt et par knapper, slik at det passet perfekt til min lille Kung Fu katt!

Han ble jo bare SÅ tøff!

 

 

 

 

Kung Fu Gangnam Style Mix?

 

 

 

Dioz har forresten begynt på allergimedsinen Atopica i dag. Jeg skal skrive mer om både medisinen og hvordan Dioz reagerer på den senere, når han har gått på den noen dager. Medisinen har noen bivirkninger jeg synes hørtes utrivelige ut, så vi krysser fingrene for at han slipper unna disse.

Ellers passer vi fortsatt Mamma sine katter og hunder. Det er så gøy å se hvor fint kattene har det sammen. De leker, løper, sover og koser med hverandre, på tvers av hvilket “hushold” de hører til. Til og med Junior er sosial og leken med ungpusene. Slikt blir man glad av 🙂

Håper dere får ei fin uke 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Kung Fu Katt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting