Kosekveld med NO*Kongskogens kattepuser

De siste ukene har vært noe slitsomme. Jeg har jo alltid sagt at når det gjelder hunder, har jeg en «smertegrense» på fire hunder. Blir det mere, strekker jeg bare ikke til. Det har kjent på kroppen disse ukene, hvor jeg har hatt ansvaret for seks hunder, derav to beardistroll som krever sitt, og ei aktiv lita sheltiefrøken som skulle fått så mye mer enn jeg har kunnet gitt henne. Forrige uke var jeg i to begravelser, og både jeg og Tinka fikk magevirus.

Jeg har vært sliten, og  jeg har ikke har hatt overskudd til å være innom mine favorittblogger, og har ikke vært flink til å gi lyd fra meg. Sponsorer har heller ikke fått den oppmerksomheten de burde ha. Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage det.

De siste dagene har jeg følt på at jeg helst skulle vært hjemme med Tinka, siden hun ikke har vært helt i form, samtidig som jeg skulle sosialisert Keena, kost på sofaen med Ona, og vært på tur med aktive beardistroll.

I kveld gjorde jeg ingen av delene. Jeg tok en hel kveld, hvor jeg koplet helt av, mens Pia og Tinka satt i bilen, og Beardisen, Keena og Ona stod i bikkjegården.

Jeg besøkte Inger og familien hennes, og tilbrakte kvelden med å skravle katt (og litt hund), se på kattunger, og kose/leke med den fineste lille sølvsibirfrøkna!

Maren (som jeg forelsket meg i sist jeg var på besøk) har fått kattunger, som nå er blitt en måned gamle. Jeg har jo gledet meg til at de skulle bli store nok til å få besøk 😀

 

 

 

 

Denne pusen var ett skikkelig «blikkfang», syntes jeg 🙂

 

Mamma er jo så veldig glad i rødpuser, og jeg hadde lovet å ta bilder av den lille røde, slik at hun kunne å se. Og for en herlig liten en!

 

 

 

 

Mamma Maren syntes han trengte en vask!

 

Alle kattungene var selvsagt alldeles nydelige, men jeg må innrømme at det var ei lita jenta, som utmerket seg. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det var. Foruten den lekre fargen, og et herlig gemytt, hadde hun «noe» som gjorde at hun bare lyste opp rommet. Ei nydelig lita jente!

 

 

 

 

Det er ikke bare nydelige Skogkattunger hos Inger. Hun har også noe annet jeg har forelsket meg helt i: Ei sølvsibirfrøken! Comsi, som hun heter, må være en av de fineste kattene jeg noen gang har sett!

 

Comsi var mere opptatt av å slappe av, og kose seg, enn hun var av å posere.

 

 

Tusen takk til Inger og familien (to-og firbeinte) for en koselig kveld!

Og jammen hadde alle bikkjene det bra da jeg kom hjem, på tross av at jeg tok meg helt fri!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 tanker om “Kosekveld med NO*Kongskogens kattepuser

 1. mavevirus er ikke til å tulle med, kok vann og drikk mye, meget mye af det både du og tinka!
  att du slappet af med så små vesner skjønner jeg utmerket godt 🙂 herlige krabater 🙂
  og to skilte sig ut, en til dig og en til mammsen, de kommer til å flytte inn hoss jer? 😉
  så må jeg si til mammsen tusen takk du vet hvad det er jeg takker for, har ikke mail adr din så jeg takker dig her 🙂
  og husk nu cj slapp af når du har slikt i maven og kok vann og drikk MASSE!
  klem, voff og mjau.

 2. Godt du har vet til å ta deg ein time-out når du føler deg sliten! På den måten samlar du jo krefter til både deg og dei firføtte:)
  Du er ufattelig flink med dei dyra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting