Athena i sin nye villa

De som følger bloggen på facebook har kanskje sett bilder av oppussingsprosjektet vi har holdt på med. Athena har altså fått nytt hus/bur!

Det har blitt brukt til chinchilla tidligere, og var veldig fint laget. Chinchillaene som bodde der før, hadde tisset og sølt en del på hyllene, og de hadde selvsagt gnagd på treverket, slik chillaer gjør. Dermed satt vi i gang med å slipe, sage og pusse vekk tisseflekker og gnagemerker. Ett par nye hyller og stiger måtte også snekres.

Dessuten måtte skapet gjøres «vårt eget». Vi malte hele skapet, byttet ut en slitt grønnfarge med lilla, og malte den nye leieboerens navn på døren. Det tok oss vel nesten en uke, men jeg må jo si vi er veldig fornøyde med resultatet!

 

 photo blogg1-6_zpsddd81875.jpg

 

 photo blogg2-6_zpse3a5638f.jpg

 

Det er litt vanskelig å ta bilder gjennom plexiglass og netting, derfor er ikke bildene så klare og fine som jeg skulle ønske de var. Dere ser jo likevel frøken Athena vimse rundt og utforske sitt nye hus.

 

 photo blogg14-1_zpsa82d4771.jpg

Toppetasje med seng og hems 

 

 photo blogg11-3_zps303543ba.jpg

Første etasje 

 

 photo blogg5-6_zps31b076f5.jpg

 

 photo blogg4-4_zps2a7d721d.jpg

 

 photo blogg8-3_zps74405331.jpg

Athena synes dette med plexiglass er noe til heksekunst. Ikke netting… men stengt likevel…

 

 photo blogg3-9_zps7cce1313.jpg

Viktig å sjekke at opphenget er skikkelig laget!

 

 photo blogg10-2_zps0aa6cb4c.jpg

 

 photo blogg12-3_zps95832a4f.jpg

Sandbad på baderommet

 

 photo blogg7-2_zps831e961a.jpg

Litt dårlig med privatliv på det nye baderommet, synes Athena

 

 photo blogg6-3_zps635d9a41.jpg

Titt-titt! 

 

 photo blogg13-1_zps589bf812.jpg

 

Hun som hadde skapet før meg, hadde med vilje latt være å lage vindu øverst til høyre, slik at chinchillaene kunne ha en vegg å gjemme seg bak når de ville hvile. Jeg hadde nok mine tvil om at Athena ville benytte seg av denne muligheten, og det viste seg at jeg kjenner nok min lille frøken ganske godt.

Athena liker ikke å gjemme seg. Favorittplassen er blitt rett innenfor nettingen i øverste etasje. Det er nemlig så tett som hun kommer på kattene som ligger oppå buret. Hun er jo vant til å ligge inntil kattene, med kun netting mellom dem. Med tid og stunder kan det hende vi lager flere åpninger (med netting) både på taket og døren.

 

 photo blogg9-2_zps46aa7017.jpg

 

Det ser ut til at Athena stortrives i sitt nye hjem: Villa-Athena!

 

 

Dere har kanskje lagt merke til at der skjer veldig lite på bloggen om dagen. Det er en del annet som skjer i livet mitt, og mye å tenke på. Jeg har rett og slett ikke overskudd, hverken fysisk eller mentalt, til å holde bloggen oppdatert akkurat nå. Om halvannen uke skal jeg i gang med et fem-ukers behandlingsopplegg ved Sykehuset Innlandet. Jeg er jo ikke vant til å være borte fra dyrene mine, så å være borte fra dem en uke om gangen, blir både leit og vanskelig. I denne perioden blir det naturlig nok ikke noe særlig blogging.

Jeg savner å blogge, vise frem dyrene mine, og dele bilder og historier med dere. Jeg håper at jeg kan komme tilbake i begynnelsen av juni, og at jeg da kan fortelle dere at vi har det bra alle sammen!

I mellomtiden kommer jeg til å oppdatere facebooksiden nå og da, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer ett og annet blogginnlegg også, dersom jeg har noe å fortelle om, og overskudd til å skrive om det. Vi skal jo blandt annet på katteutstilling 5. mai!

Jeg har også oppdaget det, at selv som voksen, betyr det uendelig mye mer når Mamma sier at ting ordner seg, enn når andre sier det. Det er nok bare sånn mammaer er 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 tanker om “Athena i sin nye villa

 1. Snakker om heldig villaeier! <3 Kjempefint hus til lille Athena 🙂
  Lykke til på sykehuset, håper det går fint. Sårt å være borte fra dyrene sine,
  forstår deg så godt! De kommer nok til å savne deg, de også <3
  Klem!

 2. hej hej
  uff nå ble jeg lei mig når jeg leser att det er oppoverbakker hoss dig!
  du vet nr og adr bare ta kontakt, vet du 🙂

  men så se på lille frøkna som har fått sig egen villa!!! halledussen for ett flott prosjekt du har holdt på med FANTASTISK! 🙂
  så morsomt att det er med plexiglass inni hoss sig selv men samtidig sosial ,herligt 🙂
  digger billeder der athena er på badet med en nyskjerrig pusekatt på andre siden af vinduet 🙂
  klem

 3. Leit at du ma vaere borte fra dyra dine, men onsker deg lykke til med behandling.
  Herlig a se bildene pa Athena i det nye huset, ser ut som hun koser seg.

 4. Eg lakka forresten sitteflatene med benarolje då eg hadde chinchillaer. Det letta reinholdet når dei fant ut at dei vil ha doen ein annan plass enn eg hadde tenkt.
  Du e så kreativ:) Athena er utrulig heldig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting