Da jeg passet på mamma sine valpetisper hele forrige uke, ble jeg jo ekstra sjarmert av lille søte Happy. Hun fikk to søte små (en gutt og en jente) natt til lørdag, og jeg har kost meg med “nyfødtfotografering”. Det er jo ikke så enormt spennende å ta bilder av dem når de er så små. De ligger jo bare der… Men jeg fikk da noen jeg ble fornøyd med 🙂

 

Happy sin førstefødte, under 1 time gammel.

 

På resten av bildene er de halvannet døgn gamle.

 

Nyfødtsnute

 

pote mot pote

 

Søskenkjærlighet <3

 

 

Håper jeg får fotografert disse to med jevne mellomrom, slik at både dere som følger bloggen, og de som skal ha dem når de blir store nok, kan se utviklingen i deres første leveuker.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Nyfødtbilder av Happy sine små

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting