Ut på tur for å vifte på sveisen

Det skjer mye om dagen, men ikke slike ting jeg ønsker å blogge om akkurat nå. Det kommer tidsnok.  Innimellom alt som skjer, er det stunder av glede og ro, og jeg prøver å få tatt noen bilder også. Snart kommer 2-ukersbilder av Happy-valpene, som har fått øyne, og blitt virkelig nydelige!

 

I mellomtiden får dere titte på bilder av et Isha-lykketroll som er ute på tur og vifter på sveisen. Beardis på tur ER glede  🙂

 

 

 

Ikke greit å skulle være fin på «håret» når det blåser

 

 

Lykke

 

«Tatt av vinden – sveis»

 

En liten gladnyhet:

Lillepusen er så og si helt fin av tannkjøttbetennelsen. Vi har brukt en gel kalt Stomodine. Dette er en gel man kan bruke i den daglige munnhygienen hos hund og katt. Den renser tenner, tannkjøtt og munnhule. Smertene i munnen er borte, og apetitten hennes er tilbake (må nok innrømme at hun har lagt på seg litt også…).

 

 Tatt på senga, bokstavelig talt.

 

 

Enda en gladnyhet:

I samarbeid med Bosch skal vi ha konkurranse! Premien er en støvsuger beregnet spesielt på oss med husdyr. Skulle gjerne hatt en slik selv jeg, men denne er det altså en av dere som skal få. Mer informasjon om den finfine premien, og om selve konkurransen kommer snart. Jeg gleder meg 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting