Bildekonkurranse – Vinn en Bosch Zoo’o Pro Animal

Endelig konkurranse, og denne har jeg virkelig gledet meg til å starte.  Bosch lanserer en ny støvsuger, spesielt tilpasset oss kjæledyreiere, og jeg er så heldig å få lov å gi vekk en av disse som premie!

Støvsugeren som har fått navnet Bosch Zoo’o Pro Animal. I pressemeldingen for lanseringen står det blandt annet følgende:

 

 

Hvis du har kjæledyr vet du hvor irriterende smusset og hårene som ligger igjen etter de firbente kan være, særlig når hårene på uforklarlig vis klistrer seg fast til møbler og tepper. Dette gjør ikke minst rengjøring til en kjedelig og tidkrevende affære. Bosch lanserer derfor nå støvsugeren Zoo’o ProAnimal, som er spesielt utviklet for å møte behovene til husholdninger med kjæledyr. Støvsugeren fjerner effektivt både skitne poteavtrykk og dyrehår, og sørger for at også allergikere kan puste problemfritt.

 

Gjør rovdrift på smuss og hår – 30 prosent raskere

Zoo’o ProAnimals intelligente AirTurbo-system gir optimal rengjøring på kort tid. Kompressormotoren og de romslige luftkanalene sørger for å levere en ekstra kraftig luftstrøm til turbobørsten, og sikrer at rengjøringen av gulv eller møbeltrekk går opptil 30 prosent raskere* – uten at energiforbruket øker.

 

Avansert munnstykke tar alle hår

Hår og støv har en tendens til å havne på alt fra tepper og møbler til parkettgulv og fliser. Munnstykkesettet Animal 360 består derfor av spesielle børster for alle typer overflater, og er enkle å bytte ut. Turbobørsten med TurboDrive har to typer børstehår: harde børstehår som samler opp støv, og myke børstehår som får med seg selv de fineste hårstrå. Børstene er svært enkle å rengjøre, og kan fjernes fra apparatet med én enkelt bevegelse. Det ekstra brede møbelmunnstykket tilpasser seg alle typer møbler, mens parkettmunnstykket passer perfekt til ømfintlige parkettgulv, og er i motsetning til andre gulvmunnstykker enkelt å rengjøre.

 

Moderne filtersystem gir frisk luft

Zoo’o ProAnimal kan mer enn å kvitte seg med smuss og hår – støvsugerens moderne filtersystem fjerner også ubehagelig lukt. Et integrert HEPA-filter rengjør luften som blåses ut, slik at selv allergikere kan puste uten problemer. For å hindre at støvsugerposen gir fra seg ubehagelig lukt har støvsugeren et integrert Bionic Filter som fjerner lukt og etterlater seg en ren og frisk duft. Zoo’o’ ProAnimal har også fått lenger ledning, og har derfor en aksjonsradius på 15 meter.

 

Zoo’o ProAnimal er allerede tilgjengelig til en veiledende utsalgspris på 2390 kroner.

 

 

image001b

 

 

Konkurransereglene er som følger:

 

For å delta må du vise oss et bilde av hvem eller hva som gjør at akkurat du trenger en Bosch Zoo’o Pro Animal.

Det er jo ikke alltid man er klar med kameraet når hunden løper inn på møkkete poter, og det er kanksje vanskelig å vise med et bilde at katten din røyter når den ligger i sofaen. Det er derfor helt greit å sende inn ditt favorittbilde av den som gjør at du trenger ny støvsuger, men dersom ikke bildet ikke er selvforklarende, må du legge ved en liten tekst som forklarer for eksempel hvorfor denne søte lille pusen/vofsen, som ligger der og ser så uskyldig ut, gjør at du trenger en Bosch Zoo’o Pro Animal.

 

Bildet kan du laste opp på egen blogg sammen med en link til denne konkurransen (husk da å legge igjen en kommentar med link til innlegget ditt), lastes opp på bloggens facebookside, eller sendes på mail til bortisvingen@gmail.com.

Legg igjen epostadressen din, slik at du kan kontaktes dersom du skulle vinne.

 

Det må være minst ett dyr på bildet, og det er kun lov å sende inn ett bilde per deltager.

 

I tillegg til dette setter jeg STOR pris på om du deler konkurransen på egen blogg, facebook eller lignende, slik at det kan komme inn enda flere bidrag.  Mange bidrag er MORRO  😀

 

Frist for innsendelse av bilder er satt til 20. juli 2013.

 

Jeg gleder meg, og håper du vil være med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 tanker om “Bildekonkurranse – Vinn en Bosch Zoo’o Pro Animal

 1. HEJ HEJ
  kito,streifi og flekkfia og jeg vil være med i denne konuransen, men vi har da verken blogg eller facebokside så vi sender snart på mail til dig med billede:-)
  voff voff og mjau mjau

 2. Tilbaketråkk: Konkurranse hos Borti svingen! | torkelsdagbok

 3. Jeg har lagt inn ett bilde på bloggen min med en tekst .
  Dere finner det her —– >

  http://nysgjerrigheten.blogg.no/1373660946_psan_prver_lykken_hos.html

  Det er da pus om ville skrive det, men jeg måtte hjelpe 😉 Mjau pus hilser.

  Krysser fingrene og håper, da jeg drukner i katte hår, pga en døds dårlig støvsuger.
  Jeg bruker flere klesruller en noen annen…

  Ta en kikk.
  Ha en kjempe fin helg og ikke minst sommer videre.
  Stor hilsen til alle dere Borti Svingen 🙂
  Monica Karin postet nylig Påsan Prøver Lykken Hos Borti SvingenMy Profile

 4. Aw, denne konkurransen passer oss perfekt, da vi virkelig behøver en skikkelig konkurranse
  Liker bloggen og innholdet, mange gode tips og jeg skal lese mer her

  Vi har to Volpinoer i hus, og det røytes en del til tider, så denne hadde nok blitt godt brukt her i huset.
  Har delt et bilde til konkurransen, og skrevet et innlegg på bloggen min som du kan se her
  http://amalieslykke.blogg.no/1373700785_krysser_fingrene_for_.html

  Krysser alt av fingre, tær og poter på at denne blir vår <3

  God helg videre 🙂

 5. Da har jeg sendt inn bidrag på Facebook av min lille hårdott av en løvehodekanin. I tillegg finns det katt i hus her. Så hårsamligen blir stor. Støvsugeren vi har er gammel, virker dårlig og bråker så den skremmer både dyr, barn og mann 🙂

 6. Tilbaketråkk: Innsendte bidrag, fotokonkurranse |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting