Endelig skal jeg presentere bildene som er kommet inn til fotokonkurransen! Etterhvert som de har kommet inn, har jeg gledet meg mer og mer til å vise dere bildene. Dette er en fin blanding morro og vakkert, og hvert bilde forteller en historie om hvorfor innsenderen trenger en ny støvsuger.

 

Enjoy!

 

Bilde 1

 photo Utparingtur1200x1800_zps30986a79.jpg

Hei, sender inn et bilde av mor og datter på tur. Har store problemer med at de koser seg i møblene i hagestuen, og må til stadighet støvsuge etter dem her. Så en god støvsuger hadde vært glimrende.

– Oddvar

 

Bilde 2

 photo vargaordnerut_zps2be805fd.jpg

Her er Varga, en veldig aktiv “pelspropell”. Og SÅ fornøyd med “jobben” hun har gjort!!! Har to hunder, så her støvsuges det mye….
– Grete Ina

 

Bilde 3

 photo Yatzyblomster_zps61fc328a.jpg

Denne krabaten her elsker å hente gresstuster, blomster og lignende- og dra det med inn og leke med det! Derfor trenger jeg en støvsuger- det er konstant utendørsvekster inne på stuegulvet mitt 🙂

-Ida

 

Bilde 4

 photo roslashytepus_zpsddc2b464.jpg

 Vedlagt ligger bilde av min røytepus Brutus. Man ser faktisk litt pels på stolen der han ligger også så det er jo et godt bildebevis 🙂 Han har røytet spesielt mye nå i vår så vi har kattehår overalt på klær, møbler og oppi maten. Vi trenger støvsugeren VELDIG!

– Cecilie

 

Bilde 5

 photo mikkeivasken_zps06018721.jpg

Kattevask! Dette er det eneste stedet pus kan ligge uten å legge igjen en haug med hår. Hår over alt her så en premie som hadde kommet godt med

– Lisbeth

 

Bilde 6

 photo IMG_1597-feb07_zps0d1efd54.jpg

 Regner med at bildet er selvforklarende? 😉

Ororina

(Ja, absolutt! Hilsen C.J.)

 

Bilde 7

 photo DSC_1119_zpsc8e812a0.jpg

Min kjære Chihuahua med navnet Pops tror støvsugeren er dens største fiende. Hver gang han ser støvsugeren eller hører lyden så blir han så redd at han rett og slett blir syk !

Han gjemmer seg i alle kriker og kroker og gjør desperate forsøk på å komme lengst mulig unna denne grusomme støvsugeren! når jeg er ferdig med å støvsuge ( slår aldri feil..) så får han diare.. Kjempe slitsom og med en liten sønn i huset som i tillegg er redd støvsugeren så er det jammen meg ikke lett å få støvsuget her i huset..

Dette hadde vært til stor hjelp så vi krysser fingrene 🙂 Vi har også en blandingshund som er blanding av daks og finske støver men heldigvis er ikke han redd støvsugeren :)..( enda…) hehe

Jeg har ikke noe bilde som direkte viser det, men legger ved bilde av min kjære chihuahua Pops :))
– Camilla

 

Bilde 8

 photo 1075826_10151557866187972_1703857451_n_zpsd3581cac.jpg

Her ligger “Vilma” og aner fred og ingen fare…. da jeg legger dagens “fangst” inn til henne 😛 Dette er en salig blanding av bikkjehår og hybelkaniner, som har en MEGET stor tendens til å rotte seg sammen bake kjøkkendøra (OG alle andre kroker og kriker!) Som dere ser så GRÅTER Vilma over at matmor ikke har en ordentlig støvsuger til å hjelpe seg med 🙁

– Irene

 

Bilde 9

 photo Berit0022_zpsb8992b98.jpg

Her er vår flotte, langhårede Felix, som røyter rimelig mye!! Ikke vanskelig å forstå at vi er avhengig av en god støvsuger…

– Berit

 

Bilde 10

 photo bilde_zpsf1ba5d8a.jpg

Jeg er dachshunden Lexie og kan smile når matmor eller matfar kommer hjem. Jeg har småe hår som setter seg både i sofa og klær, så håper vi kan vinne støvsuger 🙂

 

Bilde 11

 photo 1-190713-Nairo-og-hans-pels-1024x685_zps36b01800.jpg

 At man trenger en god støvsuger når man har dyr i hus er det ingen tvil om, men jeg var faktisk ikke klar over at jeg hadde to(!) hunder!

– Kjersti

 

Bilde 12

 photo 552824_10150861063698688_1196835694_n_zps2867c48c.jpg

Sender et bilde av Dini, min lille gullgutt som jeg fikk gjennom omplassering. Han har vært mishandlet som liten, men har etter lang trening blitt nesten bra igjen. Han har blitt en skikkelig glad gutt. Vi passer på hverandre natt og dag. Jeg er skikkelig stolt av han.

– Steinar

 

Bilde 13

 photo 971345_402403216547812_1242976265_n_zps65d51fcc.jpg

Dette er en av våre fire kjeltringer,
som i vårt hus og hage springer.
Hårdotter og sand ligger i hver krok,
til og med i min nye Jo Nesbø bok.
Derfor er tanken på ny støvsuger, noe som riktig klinger!

– Marius

 

Bilde 14

 photo 1000523_410784715707680_652269188_n_zps471f2ed2.jpg

Her er våre firbente som bidrar til at vi aldri har hårfrie klær. Flatten (ikke så lett å se på bildet) røyter litt hele året og pelsen samler seg gjerne i dotter langs veggene og under møblene. Labradoren røyter også litt hele året. I tillegg har hun røyteperioder vår og høst da det er helt ekstremt hvor mye pels hun mister. Pelsen blir liggende utover gulvet som et teppe og vi må da støvsuge flere ganger om dagen. I tillegg har vi en liten Papillon. Røytingen hans er bare en bagatell i forhold til de to andre 😉

– Bente

 

Bilde 15

 photo 149289_10151339589791314_1213106232_n_zpsb5589743.jpg

På vedlagt bilde ser du tydelig hvorfor jeg trenger en ny støvsuger. Merk: jeg har lært, tørkeruller er utenfor rekkevidde!!

– Marianne

 

Bilde 16

 photo 1070006_569155643122707_961360706_n_zps64647f00.jpg

Bosch Zoo’o Pro Animal i denne premie står,
hadde passa til å fjerne pusens lange hår!
Han digger å pynte gulvet med pels,
men støvsugeren ville rengjort mine gulv til dels:)

For støvsuger er nok alltid et must,
sjøl vinter, vår, sommer og høst :)))))))
Nå som sommeren snart er på hell,
er det viktig å stelle pelsen hver en kveld!

Som hos de fleste andre æ`kke gulvene HELT rene,
men denne ville holdt dem riktig pene!
Da kunne jeg smilt mens rommene skinner,
om jeg ble trekt ut som den heldige vinner 🙂

– Merete

 

Bilde 17

 photo 20130710_185013_zps113ea497.jpg

Charlie finner fram boka når det blir snakk om å gjøre rent 🙂  en kosete nyvaska bulldog gir fra seg ubegripelig mye hår i sofaen! 

 

Bilde 18

 Her er et nydelig bilde av mine to Bengajenter. Det vises ikke hvor mye de røyter, men det gjør de og jeg støvsuger hver dag. Men det gjør ingenting for de er så absolutt verdt det!

– Liz

 

Bilde 19

 photo DSC05668_zps09b86759.jpg

 Roserca som ber veldig om at mamma skal vinne støvsugeren.

– Rita

 

Bilde 20

 photo c7c8a16c0fb911e28b2322000a1fbe1b_7_zpscd4e90c2.jpg

Her er grunnen til at jeg trenger desperat en slik støvsuger!! Jeg elsker vofsen min,men ikke nok med at han spiser meg ut av huset, så ser det slik ut etter at jeg har gredd han.
Da kan du tenke deg hvordan det ser ut hvis jeg ikke grer han…. vi har hår overalt!! Drømmen er en slik dyrevennlig støvsuger som virkelig er nyttig.
– Kristin

 

Bilde 21

Vi har dessverre ikke hatt råd til å kjøpe oss skikkelig støvsuger, med nytt hus og hund plutselig på omplassering – har pengene løpt. Vi fikk den siste hunden uten å ha planlagt det, men den trengte oss og da ønsker vi å hjelpe, selv om det å ha hund koster en del penger absolut verdt det. Hadde vært sinnsykt befriende å vinne denne konkurransen.

Cathrine Amalie

 

Bilde 22

 Bildet viser (N) Hakrilas Eroz som sitter på kattetoalettet. Det er 12 dager siden kattungene fikk fast føde for første gang, og det medfører at de nå har begynt å bruke kattedoen. Kattemamma Nadina vil ikke lenger slikke kattungene sine rene når de får vanlig avføring. Dermed må kattungene lære seg å gå på kattedo. Når 6 kattunger går i kattedoen så skal jeg hilse å si det blir sand utover gulvet, og jeg koster opp sand fra gulvet flere ganger daglig! Nysgjerrig som kattunger er leker også kattungene med sanden, og de graver og søler med sanden ;)

Toril

 

Bilde 23

Dette er grunnen til det blir ekstremt hårete hos meg 🙂 mine 4 skatter : zack, carlos, anton og trygve 🙂 Bosch Zoo’o Pro Animal hadde vert midt i blinken for oss 🙂

 -Lise

 

Bilde 24

 photo DSCF0548_zps4f570ba0.jpg

 “Det holder ikke med en sånn liten dings når mamsen har to slike røytepelser som oss i hus!!!”

  – Hilsen Dexter (og Duncan)

 

Bilde 25

 photo image_zpsa9caf3e1.jpg

Denne krabaten har en uvane for å finne alle gjørmehull og vannpytter. Tar en evighet å vaske huset og han etterpå.

 

Bilde 26

 photo 1688115-8-1373659630139_zpse555a6d0.jpg

Jeg vil så gjerne overraske mor med en ny støvsuger, å da en som er dyrevennlig, det høres jo fantastisk ut. 
For den mor har nå, wow den er skummel den bråker den ullllerrr , den er full av teip ja den ser forferdelig ut, å den er ikke noe god.. 
Å når mor har tatt teppet under bordet, så er det nesten like mye hår. 
Da legger mor seg på alle 4 og frem med kles rullen, å så ruller hun teppet rent. 
Mjau, mjauuu å da mumler hun fælt om at jeg har for mye pels å at jeg burde vært en naken pus.
Grøssssss naken pus..

Å det samme gjør hun i sofaen, på kjøkken stolene ja i hele leiligheten.
Så mor jobber iherdig for å holde hårene borte. 

Nei jeg synes heller mor skal få en ny støvsuger, en som er fin å ha i hus når man har dyr,
en som gjør jobben og som att på til har stempel Dyrevennlig..

Så kjære alle dere i Oss borti svingen 🙂

Jeg håper bilde mitt kan sjarmere dere i senk, for mor trenger virkelig en slik lekker dings.
Ja jeg hater den dingsen, men jeg vet at mor trenger det..
For huff å grøss tenk dere meg naken.. Nei nei nei.
Å nå til høsten så vil jeg få en søster eller bror, det vil i alle fall komme en til å bo hos oss, å da blir det kattehår x 2.
 

Så jeg krysser mine puse poter, å håper og ønsker.
Kanskje jeg kan overraske min kjære matmor.

Påsan

 

Bilde 27

Ser ut som en uskyldig liten hårdott. Men i røyteperiodene er det en tvilsom fornøyelse å ha en løvehodekanin i hus. De søte små rakkerene slipper enorme mengder pels 🙂

-Hilde

 

Bilde 28

 Når ho mor støvsuger er det litt skummelt.. Best å holde seg i høyden da sånn at man ikke ender i støvsugeren sammen med de andre lodottene 😉

– Hilde

 

Bilde 29

 photo ttt_zps00eead00.jpg

 Med så mye pels og katte pels i tillegg kan vi absolutt ha stor nytte av ny støvsuger 🙂

-Vibeke

 

Bilde 30

 photo shantoklin_zpse0091e10.jpg

 Denne konkurransen MÅ jeg være med på. Som du kanskje ser av bildet har jeg en Sheltiegutt som ELSKER gjørme. Dette har det nye tilskuddet i familien, en Colliegutt, også fått med seg at er kjempestas! Begge to løper gjennom søledammer, ruller seg i grusen, løper på jordet i regnværet og koser seg i skogen der alt av barnåler og kvist fester seg i pelsen. Utenom disse to hundene har jeg en langhåret katt som er noe helt for seg selv, han skal gjerne være med på voffetur for å gjøre akkurat det samme voffene gjør. Med andre ord: jeg har som regel tre, langhårete, gjørmete og bøssete dyr som aller helst vil være med inn og opp i sofaen.

 – Vibeke

 

Bilde 31

 photo jegroslashytervelikkegjoslashrjeg_zpsce32702f.jpg

Her er streifis innlegg til billedkonkuransen for å vinne støvsuger, slik att mammsen min kan støvsuge stolen sin hver morgen efter jeg har rullet mig her hele natten . Efter å vært streifer ute i flere år og funnet mig ett hjem, så reagerer jeg med å røyte meget. Jeg har jo ikke hvert inne på flere år, så pelsen min detter af og mammsen min fortviler hver morgen når hun står opp, for da har jeg røytet stolen hennes til atter igen!

Mjau fra steifi

 

Bilde 32

 photo dsc_9632_zps744f7423.jpg

Før vi fikk valp støvsugde jeg ca hver 3. dag. Det blir raskt litt flis og høy rundt om i leiligheten, når man deler den med fem hamstere og to kaniner. Etter Torkel kom i hus støvsuger vi nesten hver dag! Det er mulig jeg har litt støv på hjernen altså, hehe.. Men han gjør det jo ikke stort bedre av å gjentatte ganger løpe løpsk oppi ei halvdød trollkjærring vi har i hagen (en gigabusk!). Samt regner jeg med at en litt kraftig støvsuger kunne vært kjekk å ha når han blir stor og får en del mer pels. Og en del mer røyting? For å ikke glemme å nevne, så presterte han å bite hull i slangen på støvsugeren vi allerede har! Ingen valpeleker er spennende nok, om det finnes noe i rommet han ikke får lov til å bite på.

Hannah

 

Bilde 33

 photo Leonora1b_zps324334df.jpg

 Dette er lille Leonora, en av alle kattene Kattens SOS får inn iløpet av ett år! En slik støvsuger hadde vært glimrende, det går en del sand på gulvet med aktive krabater i hus- se bare sandkornene som ligger ved Leonora- ikke mange-meeen dette er trossalt ett stykke fra doen! For oss å vinne en slik støvsuger hadde vært en drøm, da det går mye tid på støvsuging med mange hjemløse små i hus 😀 

– Janne Helen

 

Bilde 34

 photo IMG_20130627_192444_zpsda9a52b2.jpg

Sender deg et bilde av min Golden Retriever, Birgir på 3 år. Bildet forklarer ganske greit hvorfor vi ønsker oss en Bosch Zoo’o Pro Animal!

– Mariam

 

Bilde 35

 photo 20130613_122542_zpscc81d096.jpg

Våre puser er søte men de røyter mye til og være 2.  De svarte stolene et spesielt populære og de suger til seg alt av hår og rusk. Puse kattene håper matmor vinner. Så jobben blir litt lettere.

– Hilsen fra panter og puse, og matmor Marianne

 

Bilde 36

 photo IMG_0860_zpsca53653a.jpeg

Keeper er en stor og flott Main Coon. Han er 2.5 år og har en vidunderlig personlighet. Han får lov til å være ute, noe han elsker.
Når han kommer inn er han ofte veldig skitten på potene sine. Da går han villig inn i dusjen eller vasker potene sine selv i vasken,
som har berøringsfritt armatur. Han er en skikkelig goding. Med sine 9 kg og enorme pels, så sier det seg selv at det blir mye hår rundtom.
Jeg ligger ofte på knærne og rufser opp pels fra tepper. Og har ikke funnet noen støvsugerhoder som hjelper meg effektivt. Har lest om denne støvsugeren
på Internett og den høres veldig bra ut. Så vi krysser fingrene.

-Magdalena

 

Premien er altså en Bosch Zoo Pro Animal (Støvsuger), og hadde det vært opp til meg, skulle alle fått en hver! Men… vi må kåre en vinner. Jeg klarer jo ikke å velge ett bilde, blandt alle disse flotte og morsomme bildene. Jeg må derfor hente inn litt hjelp til å trekke en vinner. Legg merke til nummeret deres bilde har fått. Dette vil følge bildet i trekningen.

Jeg kan jo tenke meg at dere er spente, så jeg og mine små hjelpere skal få trekt en vinner en av de aller nærmeste dagene!

Lykke til 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Innsendte bidrag, fotokonkurranse

  1. oj oj oj ja her var det mangt å velge mellom og smilebådet sto ikke stille her, så mange flotte og vakre skapninger 🙂
    lykke til carina josefine og hennes små hjelpere.
    mjau mjau og voff voff

  2. ÅÅÅÅÅÅÅååååå, her var det masse flotte bilder og gode grunner til å trenge støvsuger:) Lykke til:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting