Sheltiefrøkner i båthavna

Vi har ikke noe nytt å fortelle om situasjonen til Tinka. Der er jo forsåvidt bra, da det betyr at hun fortsatt er hos meg, og fortsatt er blid og fonøyd. Vi har byttet bort beardiser mot Pia for en periode, noe hun synes er stas. I går var vi på besøk hos Unni. Det syntes JEG var stas. Jeg og Tinka går og suldrer i vår egen lille boble om dagen, og slik må det være, men det er godt å komme seg ut litt. Jeg pakket med niste og medisiner til Tinka, slik at vi kunne være borte hjemmefra litt lenger enn vi pleier.

Etter skravling på verandaen, god mat, og film, tok vi med oss hundene ned til vannet.

Noen av bildene er tatt motsols (ja, det er fotografen sin det tenker jeg… ), og disse bildene har jeg redigert fargene på, da lyset virkelig ikke var på min side.

 

To gode venner

 

Sommerstemning med Tinka

 

Sommer sammen – Vassing I mjøsa

 

Pia og Tinka

 

Fine Pia-mi

 

 

Vakreste Tinka’n (myrsnipe?? Jeg??)

 

Håper dere har kost dere med fine sommerdager! Her tordner det i kveld, men krysser fingrene for at finværet kommer tilbake snart 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer til “Sheltiefrøkner i båthavna”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram