Tinka fikk sovne inn i dag. Hun satt på mitt fang, hjemme i sofaen hos Mamma til det hele var over.

 

P1200542v

 

Tinka har levd et mye lengre, og bedre liv, enn jeg noen gang turte håpe på. Vi har hatt en fantastisk sommer, som jeg er utrolig takknemmelig for. Men i dag er hjertet mitt, og livet for øvrig, revet i fillebiter.  Jeg vet ikke hvem jeg er uten Tinka, jeg vet ikke hvordan livet er ment å skulle gå videre.

Dette kommer til å ta tid.

Akkurat nå klarer jeg ikke skrive noe særlig.

 

 

Aller kjæreste Tinka min. Jeg er så glad i deg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Tinka 07.01.2002 – 07.08.2013

 1. Føler så med deg <3 Du og Tinka har vært et fantastisk team, og dere har hatt hverandre. Skjønner at tiden fremover føles uutholdelig tøff. Men ikke glem hvem du er og hva du gjør 🙂
  Alle tankene mine er med deg <3

 2. Kondolerer! Tinka har fått en plass i hjertet mitt, og jeg kan egentlig ikke forestille meg hvor vondt du har det nå. Men vit at du var det beste som kunne skje Tinka og hun kunne ikke ha hatt et bedre liv enn det du ga henne.
  Jeg gråter med deg og skulle gjerne fått gitt deg en god og varm klem nå <3 Ta vare på deg selv, kjære du!
  Kjersti postet nylig Hagen overraskerMy Profile

 3. Fikk tårer i øynene med en gang jeg leste det…Føler at jeg har lært å kjenne Tinka litt gjennom bloggen her, og virket ut som om hun var en fantastisk hund ja! Så trist å miste dyr man er så glad i ! Men hun var heldig som hadde et så godt liv i så mange år sammen med deg… Og hun vill alltid være med deg i hjertet ditt! <3

 4. Alltid veldig trist å miste et dyr, uansett grunn Dere 2 hadde et veldig spesielt forhold. Det tar tid å kommer videre. Mange varme tanker fra 2 og 4 beinte på Årnes.

 5. Kjære søte carina min

  Sitter her med tårer i øynene mine, de renner faktisk. Som mange har skrevet her, jeg føler med deg og Jorun. Tinka var den beste – ingen protest. Nå hviler hun og tenker nok tilbake til alle flotte tingene hun har vært med på takket være en eier som deg, alle dyr burde ha en eier som deg. Jeg ser opp til deg og måten du behandler dine dyr på.
  Du og Tinka var det beste teamet. Jeg har aldri, dessverre, vært å sett på dere i action, men jeg har jo sett dere da dere ikke har vært på banen…

  Carina, ta vare på deg selv midt oppi dette, selv om livet virker slutt. Gråt masse, ikke la det stoppe. Jeg er her for deg om du trenger meg, det være seg alt mulig.

  Jeg er utrolig gla deg i deg shnuppa mi <3

  Bjørn hilser han også. Og Sorry "happy".

  Mange gode klemmer fra meg

 6. Så veldig leit, Carina. Carina og Tinka var liksom ett og samme åndedrag. Det er bare tiden som vil hjelpe og det får ta den tiden som trengs. Og la Fresbee og Carlisha hjelpe deg, det vil de helt sikkert 🙂 Klem fra Bente

 7. jeg gråter med dig og din mor.

  jeg er fremdeles i sorg efter at godjenta min sovnet inn og det begynner da bli nogen månder så dere har nogen tøffe mnd forran dere. ta den tiden det tar, det er deres sorg og dere bestemmer over den,ikke andre husk det.

  vi tenner lys for godjenta våres hver aften og i aften blir det to lys, det siste lyset blir til tinka-pia.

  hun er med dig,husk det.

  varm klem til dig fra mig og mine.

 8. Så trist å lese at Tinka har vandret over regnbuebroen. Det er så vondt å eies av et dyr når vi kommer til veis ende. Det er prisen vi betaler for å åpne hjertene våre for disse fantastiske pelskledde. Tinka har vært spesielt heldig med sin slave, ingen hund kan ha ønsket mer.

  Mange tanker og klemmer til deg, Carina <3
  Myrte postet nylig Ullete pastellerMy Profile

 9. Jeg føler med deg og tårene renner, selv om jeg ikke har møtt hverken deg eller Tinka.
  Gjennom bloggen din har jeg fått så mange fine bilder og historier fra hverdagen deres der “borti Svingen”. Takk for alt du deler med oss! Og jeg tror de andre dyra dine vil trøste deg.

 10. Mine tanker går til deg nå, kondolerer CJ. Fineste, vakreste Tinka <3
  Hun vil alltid være med deg i kjærlighet!
  Varm trøsteklem, livet er dessverre sånn noen ganger…

 11. Hei
  Føler med deg ♥ Det er alltid vondt å miste de man er så inderlig glad i. Minnet om henne vil leve videre i hjertet, og selv om jeg vet det er lite trøst i det akkurat nå så har du gitt Tinka ett helt fantastisk liv sammen med deg og dine andre firbeinte.
  Hvil i fred, vakre Tinka ♥

  Trøsteklem fra Monika
  Monika Taarneby (Nomana) postet nylig Så utrolig lik sin far…My Profile

 12. Uff, dette var trist å lese! Hvil i fred, vakre, snille, gode og unike Tinka. Du har hatt det fantastisk, og etterlater deg dype spor. Ikke bare hos din minst like vakre, snille, gode og unike matmor – men også hos alle oss som har vært så heldige å få blitt kjent med deg via denne bloggen <3
  Torkelsdagbok postet nylig Båttur og KjeholmenMy Profile

 13. Kondolerer, dette var sår og vond lesing. Jeg føler så med deg, og gråter med deg. Kommer også til å savne Tinka, dog har jeg bare kjent henne gjennom din blogg men hun har satt spor. Masse klemmer fra oss, Zebra, edb, Hyena og Basta
  Zebra postet nylig Litt mer sykling:)My Profile

 14. mange gode tanker til deg og dyra. forferdelig trist å miste noen som man er så innmari glad i.
  Men en ting er jeg sikker på – og det er at Tinka virkelig må ha hatt et hærlig liv. Du er enestående med dyra dine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting