Jeg fikk nytt kamera av Mamma forrgie uke, et Nikon D300. Formen har vært litt skral på meg den siste uka, men jeg har tatt med meg bikkjene til et område hvor jeg lar de løpe løs. Da aktiviserer de seg selv, uten de helt store anstrengelsene fra min side. Bildene fra de første to turene ble heller mislykket, og jeg kalte dem “øvelse”. Når man går fra et kamera hvor man stort sett har brukt “auto-funksjonen”, til å skulle stille inn shutter, blender og ISO selv, så trenger man nok en del av det.

I går skinte sola, og jeg var ivrig etter å prøve ut innstillingene for fokus som jeg hadde lest meg opp på. Frisbee fant jo en gjørmepytt med en gang jeg slapp han løs, men jeg fikk da noen bilder som jeg er ganske fornøyd med.

 

 

 

 

 

 

Så fant Frisbee ut at innimellom gresset skjulte det seg deilige sølepytter, med en herlig eim av gjødsel!

 

Herlig herlig

 

Carlisha, som en gang var en finfin frøken som gikk rundt sølepyttene for å ikke bli sølete på potene, har nå lært fra den beste. Hun er ikke så fin på det lenger…

 

Carlisha see, Carlisha do…

 

Frisbee er veldig stolt av sin venninne, og alt han har lært henne

Møkkabikkjer, bokstavelig talt…

 

Jeg har jo alltid sagt at et skittent beardistroll er et lyelig beardistroll… I så fall må vel disse være i ekstase?

 

Da vi kom hjem bar det rett i dusjen…

 

 

 

Foruten dusjingen, tror jeg nok trolla mine hadde en veldig fin dag!

 

Jeg har jo testet kameraet på det meste som finnes av modeller både innendørs og utendørs, så her er litt ymse bilder av ymse modeller:

 

Frøken Athena

 

Lillepusen

 

Kjekkingen min <3

 

Hva Dioz egentlig synes om å være modell…

 

Det er ganske tydelig hvem som har valgt liggeplass først…

 

Fineste Frisbee’n

 

Carlisha er jo den som aldri kan få nok av meg. Uansett hvor mye oppmerksomhet hun får, vil hun alltid strebe etter mer. Frisbee har alltid vært slik at han går og legger seg, når han selv synes han har fått  nok kos og oppmerksomhet. Han har alltid vært rimelig avslappet når det kommer til oppmerksomhetsjag. Det får andre ta seg av, synes Frisbee. Jeg trodde derfor at det skulle bli Carlisha som ville forsøke å gjøre krav på både det fysiske, tidsmessige og emosjonelle tomrommet etter Tinka. Der tok jeg feil. Frisbee krever plutselig MYE mer oppmerksomhet. Han har også tatt over Tinka sin plass i senga, og den får ikke Carlisha nærme seg. Han vil sitte på fanget i timesvis, og selv når han holder på med sitt, er han bortom for kos og oppmerksomhet rett som det er.

Det kan selvsagt være en reaksjon på at noe mangler, noen han har har levd med hele livet er plutselig er borte. I mange år var det jo bare meg, Tinka og han. Kanskje det er en reaksjon på mine følelser?  Klart Frisbee kan merke at jeg er litt “utafor”.  Det kan jo også være en het naturlig utvikling for “flokken vår”,  da Frisbee alltid var nestemann under Tinka, dersom man operer med et slag hierarki.

Uansett hva hans motiver måtte være, setter jeg stor pris på hans nærhet og oppmerksomhet. Det er i grunn lite som kan sammenlignes med Frisbee-kos. Det er noe helt eget ved det.

Men et bad til må han nok få. Når jeg stikker ansiket ned i pelsen hans, kan jeg fortsatt kjenne eimen av kubajs…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Møkkabikkjer og nytt kamera

  1. Når du har lært deg “M” vil du ikke gå tilbake til auto 😉 Tro meg! Lever bare på M nå 🙂 Så gøy med nytt kamera 😀 Og gratulerer 🙂 Kjempefine bilder!

  2. gratulerer med nytt kamera.
    du kan også bruke A på kamera.

    flotte dyre billedere du har tatt 🙂

    ser da ut som om hundene er kjempefornøyd med turen, deilig gjørmebad, skal vist være sundt det… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting