Djeveltroll

Vi har en slik gravstøttelignende sak i hagen. Jeg aner ikke helt hvorfor den er satt opp, men jeg tenkte at vi burde jo ta nytte av den, i disse halloweentider. Frisbee ble med meg ut for å posere som skummelt djeveltroll! Desverre har ikke hagen min noe sol på denne tiden av året. Vi har knapt nok dagslys her midt inne i skogen. Derfor blir utebilder litt uskarpe og rare i fargen, hvertfall inntil jeg har lært å bruke kameraet mitt skikkelig, under dårlige lysforhold. I dette tilellet velger vi å late som om det bare gjør bildene enda skumlere! For joda, tenk at han er skummel!

 

 

 

 

Sånn kan det også gå…

 

Nå blir det ett par dager på sykehuset på Ottestad igjen, men jeg skal nå forsøke å få ut halloweenbildene av kattene også.  🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Djeveltroll

  1. ha ha ha nå lo jeg godt og grøsset samtidig når jeg leste hvad som stod på støtten.
    men trollet ditt burde da få masse hundenam nam med dette utstyret 🙂

  2. Så herlig! Og for en fotomodell……han tok oppgaven gravalvorlig ser det ut for…hihi.
    Du må ha masse lykke til på sykehuset. Håper de tar seg godt av deg…..
    (selv er jeg nettopp hjemme etter en akutt tarmslyngopr og omlegging av stomien på nytt pga dette. Jeg ble reddet i 12.time sa legen…….litt å tenke på. Nå om dagen ligger jeg bare på sofaen og prøver å komme til hektene igjen,-men det går så tregt…museskritt!)

    klem fra Liv Torhild <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting