Jeg har hatt en fantastisk fin helg. Jeg har møtt herlige mennesker, og fått se, og kose med, alldeles nydelige dyr.

Helgen startet med en tur inn til Letohallen, hvor Adelkatten holdt utstilling. Jeg valgte å la mine katter stå over denne gangen, på grunn av de såre tannkjøttene de hadde i sommer. Ettersom jeg mistenker at det var en smitte de fikk sist de var på utstilling, vil jeg nødig risikere å gi det videre til andre. Dessuten vil jeg ikke stresse deres immunsystem. Selvom tannkjøttene er fine nå, velger jeg  gi dem noen ekstra måneder.

Litt kjipt var det å være spent på venge av egne katter, men det glemte jeg raskt når det var så mange andre fine katter å se på, folk og snakke med, og stands å titte i.

Jeg fikk blandt annet hilse på Dioz sin lille(halv)bror, på fem måneder. En Mini-Dioz! Jeg så mye av Dioz i uttrykket hans. Han var også kjempetrivelig!

 

Dioz sin lillebror malte da jeg holdt han, og koste seg med biter av bananpannekake, akkurat som storebror

 

“Lillebror”

 

Lillebror på dommerbordet. Like trygg og god som Dioz var da han var på utstilling.

 

Ei nydelig lita abyssinerjente <3

 

En fin liten guttebaby

 

 

Som en fin avslutning på en fin helg, fikk jeg hilse på noen veldig søte små!

 

*pludrer med sin mykeste valpestemme*

 

Slik kunne jo jeg sitti i flere dager, jeg.

 

 

 

Håper dere har hatt en like fin helg som jeg har 🙂

Her krysses fingre og labber for masse fint turvær i uken som kommer. Jeg er så glad for hver uke hvor vi kan gå tur i skogen og på jordene, uten å vasse i snø. Så fort snøen kommer blir turmulighetene så begrenset. Da blir det vanskelig å komme seg dit hvor hundene kan løpe løs.  Vi sier heller ikke nei til turkmaerater, dersom noen har lyst til å bli med oss (hint hint).

Ha en finfin uke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “En skikkelig fin helg

 1. Så mange flotte bilder av deg og søte små :)) Tenker nok du koste deg der ja :))
  Det å være på utstilling er moro. Jeg har aldri vært på katteutstilling, -men flere hundeutstillinger.

  Klem <3 <3 <3

 2. Ååh! Jeg er litt snurt for at det ikke strakk til med verken tid eller penger til Adelkatten sin juleutstilling. Det er utstilling nr.1 som jeg vil få med meg en gang. Vurderer Nyttårsutstillingen til dem, men tror det blir for knapp tid og planlegge på 😛 Ser jo at SWS skal være i Oslo til neste år, så blir Morris kvalifisert så tar vi nok turen dit tror jeg, men mye kan skje på nesten ett år. 😛

  Nei, det var nok rabling fra min side. Ha en fin kveld! 🙂
  Veronica postet nylig Oppskrift – Heklet lyslyktMy Profile

 3. Tusen takk for sist, og det var kjempekoselig at du kom innom utstillingen 🙂 Jeg vil også si tusen takk for bildene jeg får låne. Tenkte å bruke det fine bildet du tok av Estilo til å ha i billedrammen oppe på utstillingsburet hans når han er på utstillinger, for det var kjempefint, og det bildet av Estilo på dommerbordet var også kjempeherlig 🙂

  Ja kattungene til Inger og Kåre er jo bare til å spise opp <3 De ble beste kull i kategori 3 på søndag 🙂

  Jeg også ser likheten mellom Estilo og Dioz ja, men Dioz har bedre profil enn sin bror. Nå er jo Estilo ung, og han må fylles ut. Dommerne sier at han kommer til å bli en stor katt.

  Tusen takk for hjelpen med å holde Nadina på lørdag under utvelgelse av BIV. Har man to hender, så har man to hender 😀

  Så kjempesøte bilder av valpen <3 Jeg kunne hatt mange slike rundt meg. Tenk så små og alt det de skal lære seg da!

  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

  Purr, purr og klem fra Toril og kattene
  Toril postet nylig ADELKATTEN SIN JULEUTSTILLING I LETOHALLEN 23.11 – 24.11.2013 🙂My Profile

 4. for et nydelig billede af dig og pus, det øverste/ første billede. vakkert 🙂
  kan tenke mig at du pludret mye med valpene de såg søte ut der de ligger i din armkrok 🙂

  hvordan gikk det med “kattehuset” vi fikk på utstillingen?
  det var en snurt kitovoffs som ikke greide og komme sig inn i huset, bare med hodet samtidig som flekkfia satt i hus, det såg litt komisk ut 🙂 streifi var litt skeptisk til dette huset men har vært inni og undersøkt hvad dette er for noget.

  her ble det sommer igjen :-/ 🙁 vi vil da ha sne!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting