Fine lille Mima – Ny collietispe til kennelen

Både på facebooksiden til bloggen og på siden til Sunborne Kennel, har vi de siste dagene søkt etter fórvert til Collietispe. Årsaken har vært denne nydelige lille frøkna her:

 

 

De siste årene har vi ikke hatt colliekull. Den eneste collien i vårt eie, er en tric hanne. Det blir et dårlig med valper av. Vi savner jo begge å ha collie. Det hører kennelen til. Mamma falt pladask for denne lille jenta, og vi satte derfor inn en notis om at vi ønsket fórvert, i alle passende facebookgrupper.

 

 

Lykken var derfor stor da ei dame som ikke bor så altfor langt unna, meldte sin interesse. Hun hadde både collie og katter fra før, så vi tenke at hun måtte jo bare være ei skikkelig allright dame. I dag har vi vært og besøkt kommende fórvert, hilst på både henne og hunden hennes, skravlet og blitt litt kjent. Det er jo viktig å komme overens, vi skal jo samarbeide i mange år fremover.

 

 

Lille Mima må være hos mamma’n sin, og søsknene sine, i noen uker til. I mellomtiden vet jeg om ei som kommer til å glede seg VELDIG til å få henne hjem. Det kan jeg så godt forstå!

 

 

 

Jeg satt selvsagt på gulvet med en herlig guttebamse, all den tid Mamma brukte på å studere lille Mima.

 

 

Nommin <3

 

 

 

 

Valper er noe av det herligste som finnes  *sukk* <3

Nå skal jeg snart få satt i gang en liten julekonkurranse. Kattepremiene er klare, men jeg må pønske ut noe til hundene også… *pønske pønske*

Kos dere i adventstiden. Ro ned og nyt 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “Fine lille Mima – Ny collietispe til kennelen

  1. For en skjønn valp. Ja de er herlige når de er så små… :)) Søster’n har en valp selv nå, en riesen znauser på 7 mnd. Han er ganske så rampete,,,men også veldig snill :)))
    Så bra at dere har funnet forvert. Det er jo et spennende samarbeid detr for mange år….

    Ønsker deg og alle de firbente en gledelig jul, og ALT godt for det nye året…

    klem <3<3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting