Undercover Mouse og Chinchilla-update

Julegavene er stort sett i boks, julebaksten også (det er ikke store greiene), julerengjøringen tar vi lett på. Julesanger på spotify, lys i vinduene, og altfor mye snø. Da er vi godt i rute.

Carlisha er midt i løpetiden, og Frisbee er sendt til Mamma på «løpetidsferie». De første par dagene, tenkte jeg at nå skulle jeg nyte å ha bare en hund. Carlisha skulle få all den oppmerksomheten hun er vant til å dele på, vi skulle ha SÅ mye «oss-tid» at det var ikke måte på. To dager senere var jeg og Carlisha fullstendig enige i én ting: Det er da helt håpløst å bare ha én hund! Ikke bare er det veldig tomt, men Carlisha synes også matmor burde bli flinkere til å aktivisere seg selv, uten å involvere henne. Mennesket har et plagsomt aktiviseringsbehov, tenkte hun nok, etter hun medgjørlig hadde jattet med, og lært seg å stå støtt oppå en yogaball (bare for å tlfredsstille mennesket). Ikke kan mennesketrollet leke en gang. Ikke slik som bestevennen.

Men KOSE, det kan jeg. Og det gjør vi mye av. Carlisha ligger på fanget, mens jeg synger julesanger til henne. Hun hverken holder seg for ørene, eller løper sin vei.

 

Koselig er det også når kattene samles til lek! Da vi jeg var på katteutstilling for noen uker siden, kjøpte jeg en ny katteleke. 4pets.no hadde stand, med tilbud på Undercover Mouse fra Cat`s Meow.  Den ble veldig populær, og må sies å være denne månedens favorittleke!

 

 

 

 

 

 

Lillepus forteller Lillebror hvem som er sjefen:

 

 

(Litt mørk video – lamper er noe vi har litt lite av «borti svingen»)

 

 

Kjøpte bikkjeseng på Biltema her om dagen. Ble visst Lillepus-seng det gitt.

 

 

For et par dager siden ble jeg spurt om Benny fortsatt bodde her. Jeg har jo ikke skrevet om chinchillaene på så lenge. Joda, Benny bor her. Det går faktisk riktig så bra med han og Athena. De sover sammen, leker og løper. Jeg er så glad for at jeg ga Athena en siste sjanse til å få en chinchillavenn. Enten har hun modnet veldig siden sist vi prøvde, eller så er Benny rett og slett en veldig god match.

 

Godt å ha noen å sove inntil

 

Benny er en håndfull å ha løs! Derfor har det ikke blitt noe særlig bilder av dem enda. Jeg liker jo best å ta bilder utenfor buret. Da er jeg dog veldig opptatt med å følge med lille Benny, som skal tygge på ALT! Også finner han alltid noe å spise på, selvom jeg tror jeg har fjernet alt. Ikke slutter han når jeg sier «Nei» heller. Det gjør jo Athena. Jeg må helt bort og pirke på Benny, for at han skal slutte. Da løper han og gjemmer seg bak Athena sin rompe (som jo absolutt er stor nok til å gjemme lille Benny). Sekunder senere er han i gang igjen… Jeg innbillder meg at han begynner å bli litt bedre til å høre på «nei» nå, så forhåpentligvis får jeg snart tid til å fotografere litt.

Her er iallefall et bar bilder jeg nylig tok av dem inne i huset deres.

 

 

Det skal jo også nevnes at når de får rosin, venter de begge tålmodig på sin tur. Det er noe ganske annet enn hva jeg har sett av Athena tidligere, når hun har hvest unna alle andre. Nå er hun bare snill. Da blir jeg stolt av lille frøkna.

 

Benny oppå, Athena inni

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 tanker om “Undercover Mouse og Chinchilla-update

 1. Takk for en herlig blogg- IGJEN! Det er alltid så moro å høre om hva som foregår der hos dere…. og alle de flotte bildene av de firebente er så moro å se på!
  Jeg har sagt det før,- og sier det gjerne på nytt : dyrene dine virker så rolige og harmoniske. Det er ikke vanskelig å skjønne at de har det godt! Veldig godt…..
  Den katteleken så veldig lur ut, og kattene likte den godt så det ut som…
  Ønsker dere alle en god jul og alt godt for det nye året!
  klem <3 <3 <3

  • Tusen takk for koselig kommentar <3 Det er gøy at noen finner glede i å lese og se litt av hva vi holder på med her. Kattene liker jo det meste de får. Veldig takknemmelige vesener. Denne var spesielt populær 🙂 Det er så koselig når alle fire kan ha det gøy med den samme leken 🙂

   Ha en finfin adventstid 🙂
   Carina Josefine postet nylig Undercover Mouse og Chinchilla-update My Profile

 2. nejmen nå angrer jeg jo på at jeg ikke købte denne katteleken, jeg også, suttern også! ja ja sånn kan det gå!
  herlig film:-)
  så herlig og se athena og benny igen 🙂 godt at de trives sammen 🙂
  forsatt god advent 🙂

 3. Herlig!
  Har tenkt en del på hvordan det gikk med chinchillaene dine, så er godt og lese at alt går bra 🙂

  Har gått og siklet litt på Undercover mouse til Q&M, så vi får se hva man finner i Finland til neste uke.

  God advent til deg og dine også!

  Veronica, Q&M
  Veronica postet nylig Av og tilMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting