Julekvelden ble som vanlig feiret med middag og julegaveåpning hos Mamma. I år var jo det spesielt viktig for meg, da Frisbee bor hos Mamma, mens Carlisha har løpetid. En julekveld uten å få kost med alle dyrene mine, hadde jo blitt helt feil.

Jeg fikk mange fine gaver, og vil vise frem ett par av dem.

 

Av Unni fikk jeg en hundegodiskrukke med bilde av Carlisha og Frisbee, og påskriften “Borti Svingen”. Herlig!

 

Carlisha har allerede smakt på innholdet, og er veldig fornøyd

 

Den aller aller fineste julegaven fikk jeg også fra Unni. Hjemmelagde bokstaver i tre, som staver TINKA, og er pyntet med bilder av henne.

 

 

Unni var i tvil om det var for tidlig å gi en slik gave. Jeg er veldig glad for at magefølelsen hennes sa at det var en god idé.

Det er jo ikke slik at vi ikke tenker på Tinka, bare fordi vi ikke blir minnet på henne. Jeg kjenner savnet etter Tinka hver eneste dag, og det var absolutt noe som manglet under julemiddagen i går. Jeg synes faktisk det er veldig godt for hjertet, når noen snakker om Tinka, eller på andre måter minner meg på henne. Det er en slags bekreftelse på at hun gjorde inntrykk på andre enn meg, på tross av vår “tosomhet”.

Gaven fra Unni er så fin på så mange måter! Omtenksom, kjempefin, hjemmelaget, og full av gode minner om Tinka.

 

217112_5886011010_583096010_167350_9997_n (1)

Tinka under en julemiddag hos mamma for flere år siden

 

Fra Mamma fikk jeg SKI! Jeg har jo ikke gått på ski på mange år, men jeg har jo hatt så lyst til å gå på ski med bikkjene.

 

 

Fra Pappa fikk jeg varmedress. Nå kan snøen og kuldegradene bare komme! Det gjør ikke i monn med regn og varmegrader, når man har fått ski i julegave!

Skiene har jeg lagt midt på stuegulvet, slik at Carlisha, som jo aldri hatt sett ski før (såvidt jeg vet), skal bli vant til dem. Jeg og Frisbee har jo gått på ski før.

Jeg må forresten kjøpe nye kjørestrikker/bånd. Den jeg har er så gammel og slitt at det finnes omtrent ikke elastikk igjen. Hvis noen av dere har forslag til hvor jeg kjøper gode og billige kjørestrikker, så skrik ut!

 

Jeg er i litt dårlig form om dagen, så jeg dro hjem ganske tidlig. Hjemme var det julegaveåpning for resten av dyrene. De hadde fått hver sin gave fra fine Nairo til Kjersti (mistenker at hans minst like fine matmor har hjulpet til litt). Jeg blir alltid så rørt når noen tenker på dyrene mine. Du er fantastisk, du Kjersti 🙂

 

Kattene med sin gave

 

Gaven ble veldig populær blandt pusekattene.

 

 

 

Carlisha synes det var kjempespennende å få sin egen gave å åpne.

 

 

Enda mer stas ble det, da hun fant en tyggebein inni pakken. Da måtte jeg hjelpe til med resten av papiret, før hun tygde det i seg i ren iver.

 

 

Athena og Benny fikk også julegave fra Nairo.

 

Nysgjerrige små

 

ROSINBOKS = Chinchillaglede

 

ablogg7

Athene med rosin, og Benny forsynes seg med en til

 

Avslutter med et bilde av Dioz som fikk nisseklistremerke på skjermen sin, i anledning julepynting lille julaften. (Han har litt eksem på låret, så jeg setter på han skjerm, når jeg ikke er hjemme.)

 

 

Ha en fin romjul, og husk fotominne-konkurransen vår 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Julekveld og julegaver

 1. Så bra at alle ble fornøyde med julekvelden og gavene.
  Frisbee har forresten vært snill og lånt bort julegave-tyggebeinet sitt litt til Pia idag.
  Jepp .. nå håper vi på snø slik du og beardistrolla kan fyke rundt på ski 😉 !!

 2. Åh, du må gå litt på ski for Nairo og meg! Jeg har ikke hatt ski på beina siden februar 1988, og Nairo har aldri sett et par ski. Med tanke på hvor lite snø vi har her nede på vintrene (ihvertfall sånn normalt sett), er det ikke nødvendig for meg å bruke en eneste krone på ski, men det ser så trivelig ut å gå på ski sammen hund(er)!
  Bare koselig å overraske med noen gaver, supermorsomt å se at alle dyra blir glade for de! Og også veldig hyggelig å lese i kommentaren over her at enda fler fikk glede av ett av tyggebeinene 🙂
  Kjersti postet nylig Vår julaftenMy Profile

 3. Så bra du likte gaven 🙂 Tinka har satt sine spor hos meg ,å sikkert mange andre å 🙂 Var litt spesielt å lage den , for mange minner som kom når jeg så på bildene . Måtte le litt når jeg tenkte tilbake på noen situasjoner. Hun var ei spesiell hund. ( eller var hun egentlig en hund 😛 ) Gromme Tinka <3
  Vi får håpe på snø også ,så kan vi ta med dyra å gå på ski 😛
  Klem

 4. Morsomt bilde av deg og Tinka fra tidligere julefeiring 🙂
  Tinka, og deres “tosomhet”, gjorde stort inntrykk på meg som leser og.
  Nydelig gave fra Unni, hadde satt stor prid på om noen hadde tatt tid og hatt nok kjærlighet til å sette seg ned å gjøre det samme for meg.
  Krysser fingrene for litt snø og noen fine skiturer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting