Trekning konkurranse: Ditt fotominne 2013

Nå er endelig trekningen av fotokokurransen «Ditt fotominne 2013» gjort og vinnerne er klare!

Dette er jo noe jeg har hatt dårlig samvittighet for å la vente på seg, men helsa har ikke spilt på lag med meg. Den energien jeg har hatt, har blitt brukt på å gi dyrene det de fortjener. Nå er imidlertidig alt klart for å vise dere både trekning og vinnere.

 

blogg2

 

Vi hadde åtte tennisballer nummerert 1-8, og «trekningsansvarlig» Nommin fikk velge vinnere. Nummeret på hver ball viser til nummeret hvert bilde fikk tildelt i innlegget hvor jeg presenterte alle bidragene. De to første trekningene i videoen er fra kategorien KATT, mens den siste er fra kategorien HUND/GNAGER m.m.

 

 

Hvis vinnerne kan sende sin adresse til meg, skal jeg få sendt premien deres så fort som mulig. Kattepremiene går i posten, gavekortkode fåes på mail. Send adressen på mail til bortisvingen@gmail.com eller som privat melding på bloggens facebookside. Hører jeg ingenting, så kommer det en mail eller facebookmelding til dere 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer til “Trekning konkurranse: Ditt fotominne 2013”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram