Playdate med frøken Mima

Forrige uke hadde vi besøk av MIMA. Mima er collietispa vi hentet samtidig med Nommin. Hun kommer fra samme oppdretter og er ni dager eldre. Mima bor hos fórvert på Hamar. Det var veldig koselig å se igjen Mimja-jenta. Det synes nok Nommin også!

 

De to lekte veldig fint sammen, så fort Mima ble litt varm i trøya (og det tok jo ikke lang tid).

 

(Åååh jeg er er så lei av overskyet og grått vær. Jeg vil ha FOTOVÆR!)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mima t.v., Nommin t.h.

 

Nommin t.v, Mima t.h
Håper vi ser deg igjen snart, fine frøken Mima 🙂

 

Nommin min <3

 

I dag har vi for det meste holdt oss innendørs. Jeg har lest blogger jeg følger, og kost meg med det.

Jeg har også oppdatert blogglisten min litt. Noen inaktive blogger er fjernet fra listen, mens nye er kommet til. Disse er Gyldenlykke (Jaktgolden), Myobu (dachs + diverse), Ororina (Abyssiner), og Steiro Zoo (Chihuahua, katt, gnager). Blir forresten alltid glad for tips om nye koselige dyreblogger jeg kan følge.

Forrige dagen var jeg og Mamma på shopping, og det endte med TO seler til Nommin og dekken til Carlisha. Kommer bilder om det også, etterhvert.

Ha en fin uke 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 tanker om “Playdate med frøken Mima

 1. Aaah, finnes det bedre underholdning enn to barnslige vofser som flipper rundt og er helt tullinger? Bedre enn det aller meste som går på TV i hvertfall. Er så moro når de liksom-tøffer seg 😀

  Du, det er en ting jeg lurer på, kjære Carina. Vi som har fulgt bloggen din, vet jo at du foretrekker collie fremfor sheltie. Du har vokst opp med begge deler, så hva er det med collien som gjør den bedre i dine øyne? *nysgjerrig*
  Lene postet nylig Ny soveplass og ny leketunnelMy Profile

  • Min aller første hund var jo en colliehanne (Kompiz). Kanskje var det opplest og vedtatt allerede da, at den rasen skulle være «min», den som fikk hjertet til å banke litt ekstra, og som fikk sommerfuglene til å røre på seg i magen?

   Sheltien er en innmari grei rase. Ukomplisert, liten, grei, fantastisk til det meste. Men den vekker ikke de samme _gode_ følelsene hos meg som collien gjør.

   Jeg liker størrelsen på collien. Jeg liker at større hunder har lett for å være litt tregere, roligere.. Har jeg tre Sheltier i samme rom, så «kryr» det, føler jeg. Jeg liker hvordan collien «smiler» med fjeset, og hvordan de skravler og synger. Nommin gjør jo dette allerede 😀

   Merk at Tinka ikke går i kategorien «Sheltie». Jeg tenkte aldri på henne som det.

   Jeg er jo også utrolig glad i Pia, selvom hun er «veldig Sheltie». Jeg vil ikke si at collien er «bedre» enn sheltien, men den er definitivt mer «min».

   Ga dette mening?
   Carina Josefine postet nylig Playdate med frøken Mima My Profile

 2. Koselig med noen oppdateringer igjen 🙂

  Og hva er vel bedre enn bilder av collievalper? 🙂 Finnes ikke noe vakrere i mine øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting