Playdate med frøken Mima

Forrige uke hadde vi besøk av MIMA. Mima er collietispa vi hentet samtidig med Nommin. Hun kommer fra samme oppdretter og er ni dager eldre. Mima bor hos fórvert på Hamar. Det var veldig koselig å se igjen Mimja-jenta. Det synes nok Nommin også!

 

De to lekte veldig fint sammen, så fort Mima ble litt varm i trøya (og det tok jo ikke lang tid).

 

(Åååh jeg er er så lei av overskyet og grått vær. Jeg vil ha FOTOVÆR!)

 

 

 

 

 

 

 

 

Mima t.v., Nommin t.h.

 

Nommin t.v, Mima t.h
Håper vi ser deg igjen snart, fine frøken Mima 🙂

 

Nommin min <3

 

I dag har vi for det meste holdt oss innendørs. Jeg har lest blogger jeg følger, og kost meg med det.

Jeg har også oppdatert blogglisten min litt. Noen inaktive blogger er fjernet fra listen, mens nye er kommet til. Disse er Gyldenlykke (Jaktgolden), Myobu (dachs + diverse), Ororina (Abyssiner), og Steiro Zoo (Chihuahua, katt, gnager). Blir forresten alltid glad for tips om nye koselige dyreblogger jeg kan følge.

Forrige dagen var jeg og Mamma på shopping, og det endte med TO seler til Nommin og dekken til Carlisha. Kommer bilder om det også, etterhvert.

Ha en fin uke 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 kommentarer til “Playdate med frøken Mima”

Legg igjen en kommentar

CommentLuv badge

Subscribe without commenting

Facebook

Kontakt

Send en epost til bortisvingen@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet
ommeg3

Hundetrener

Arkiv

Sgeh

Skandinavisk gruppe for etisk hundehold

Pass På Pus

Sponsorer

Tusen takk for at dere gjør det mulig for meg å holde konkurranser her på bloggen!

Bloglovin’

bloglovin

Instagram