15. mars 2005 ble verdens fineste lille beardistroll født. Frisbee har bursdag, og fyller ni år i dag. Dagen ble feiret med griseører til hele gjengen, og ekstra kos og kokt kylling til bursdagstrollet. På slike dager blir det gjerne til at jeg henter opp igjen bilder dere allerede har sett tidligere. I år vil jeg rett og slett vise dere litt fra Frisbee sine første leveår. Den gang hadde jeg ikke blogg, men hjemmeside. Selvom denne siden ikke er oppe lenger, har jeg forstatt bildene som lå der. Da Frisbee fylte ett år, skrev jeg et lite dikt om go’gutten min. Det skal dere også få lese.

 

Mimretid 🙂

 

 

     

     

 

 

På denne hjemmesiden skrev jeg også små notater om hva Frisbee hadde foretatt seg, ting han lærte, hunder han møtte, og bøllestreker han gjorde… På en av sidene fant jeg dette:

 

Bøllestreker Frisbee har gjort:

 • Han har skrapet opp hele døra i gangen og mye av veggen på valperommet. NB: Ikke stenge Frisbee inne…eller ute…
 • Han klatret  i Unni’s gardiner, og rev ned alt sammen. Da var han nyoperert. NB: Burde kjøpe en gave eller noe til Unni…
 •  Frisbee gnager over ledninger som hører til data’n rett som det er. Ledningen til skriveren, strømledningen osv. Det er ikke meningen, ledningen bare havner inn i munnen hans når han tilfeldigvis tygger liksom. NB: Kjøpe mer maskeringstape til å lappe sammen ledninger med…

 

  Uvaner:

 • Løpe ned sheltiene med og uten hensikt.
 • Være litt for voldsom i sine kjærtegn når han møter ukjente mennesker. Han kan jo skremme vettet av folk.
 • Skrape opp vegger og tygge på dataledninger
 • Bryte seg ut av hundegården når det ikke passer han å være der

 

Hvorfor jeg er så glad i gutten min?

Han er en skikkelig go’gutt som alltid er positiv å ha rundt seg. Han vil være der det skjer, og møter hver dag med stor glede. Han er tillitsfull og kontaktsøkende ovenfor andre mennesker og dyr, og veldig stødig i gemyttet. Han gir meg nye utfordringer på agilitybanen, men er veldig dyktig (særlig når han klarer å konsentrere seg). Han er snill og god med alle, og ekstra forsiktig med små valper. Selv om han kan virke som en svevende turbo for de som ikke ser han her hjemme (noe han jo også absolutt er), så er han innerst inne en skikkelig kosegutt som vil sitte på fanget og kose akkurat som andre hunder og setter pris på stille stunder nå og da.

 

 

 

Med andre ord, er det ikke så mye som har endret seg på disse årene (Vi kunne kanskje lagt til en del “bøllestreker”…). Han er fortsatt min lille “Bomp”. Min svevehund og urokråke. For hvert år som går, blir jeg bare mer og mer stolt av Frisbee’n min. Han har nå fått en viss verdighet blandet inn i fjasingen sin. Jeg setter så stor pris på den har er for meg, for Carlisha, og for Nommin.

 

Mitt aller fineste Frisbee-troll, gratulerer med dagen! Jeg er så utrolig glad i deg, at jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på at du er bikkjetrollet mitt!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Frisbee, gratulerer med dagen! *mimretid*

 1. Gratulerer med bursdagen Frisbee!
  Egentlig kan jeg ikke skjønne at det er 9 år siden
  både jeg og CJ sto med tårer i øynene første gang vi så deg!
  Noe så deilig hadde vi aldri sett!

 2. Nåååh, så innmari koselig! Får rent klump i halsen her, jeg. Da jeg møtte han første gangen, var han jo ikke så veldig mye eldre enn året gammel, så vidt jeg klarer å regne meg frem til. Som de fleste andre som møter han, ble jeg pang-glad i han. Han har jo en sjarme få andre kan matche. Jeg gleder meg utrolig mye til å se han igjen.

  Gratulerer så mye med dagen, kjæreste Frisbee! <3
  Lene postet nylig Playdate i vårsolMy Profile

 3. Gratulerer til skjønneste Frisbee :)))
  For et flott dikt du har laget, er helt imponert jeg!
  En ting bare vet jeg,- og det er at dine herlige dyr er svært glad i DEG og <3

 4. GRATULERER vakreste morsomste Frisbee!! <3 En fryd og glede å bli kjent med deg 🙂
  Du er en sjarmklump, og lett å bli glad i! Jeg ønsker deg en koselig bursdag sammen
  med din fantastiske familie, små og store…. 🙂 Voffvoff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting