Hundepark for første gang

Jeg bekymrer meg jo stadig over om Nommin blir godt nok sosialisert, altså med andre hunder, store hunder, hanhunder, andre raser, i forskjellige settinger. Jeg vet jo egentlig at han er godt sosialisert, men den her «skrekken» jeg har fortalt om før, for å få en stor hanne som ikke kan å oppføre seg, den titter liksom frem nå og da, bare for å gjøre meg usikker. Da vi var på foredrag om «tenåringshunden«, ble det nevnt at vi kunne jo dra til en hundepark. Jeg er litt skeptisk til å slippe valpen min sammen med fremmede hunder, som eies av fremmede folk. Tidligere denne uken tok vi likevel mot til meg, og dro til en hundepark i Hamar. Jeg hadde fulgt facebookgruppen til denne hundeparken ei stund, og jeg hadde inntrykk av at folka var hyggelige, og at bikkjene deres gikk greit sammen med andre hunder.

 

Vi var seks hunder, både unghunder og voksne, hanner og tisper.

 

 

 

Dora 13 mndr

 

 

 


Nero, 7 mndr (?)

 

Bikkjene var litt late på grunn av varmen, men det så ut til at de hadde det fint alle sammen. Nommin var litt tilbakeholden til å begynne med. Han ville helst bare leke «løpe etter hverandre – leken», og ikke ha så mye nærkontakt. Han tødde fint opp etterhvert, og jeg er sikker på at neste gang vi drar, vil han gli rett inn i gjengen.

 

 

 

Etter en stund med lek begynte noen av hundene å stunde ned mot vannet.

 


Dora vil ned til vannet

 

Vi gikk alle ned til vannet for å la bikkjene avkjøle seg, og leke litt i vannet. Nommin er ikke veldig glad i vann, men det var nok fryktelig fristende å henge seg på de nye vennene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Både jeg og Nommin hadde en fin opplevelse av vår første besøk i hundepark. Det er så fint for han å få møte trygge og snille voksne, og hunder av raser han ikke kjenner. At de er lekne er jo også et pluss, synes Nommin.

 

 

Vi ønsker dere en fortsatt fin vårhelg!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 tanker om “Hundepark for første gang

 1. Ha, ha… tenk at Mamma-hjertet ditt turde dette da!
  Og Hjertebarnet koste seg…
  Det kommer ei tid vet du jenta mi… at mammaer må gi litt slakken.
  Men skjønner deg godt, særlig med hanner er det viktig med gode erfaringer.
  Men med den myke pelsdotten din så vil jeg aldri tru han kommer opp i trøbbel,
  Flott kroppspråk har jo allerede….

 2. Kjempefine bilder…og særlig av dere 2 :)))
  Du er sååå flink til å tenke på det beste for dyrene dine…. er det rart du får så flinke gode dyr tilbake… de vet å sette pris på hva du gjør for dem.
  Det var sikkert moro for Nommin å møte de andre, og han så jo ut til å tåle å være i vann og,,,kanskje litt på oppfordring fra de andre hunnene…?? ;))

  Ønsker deg og de firbente en god uke!

  klem <3 <3< 3

  • Takk for koselig kommentar <3 JEg tror også Nommin synes det var kult å møte disse hundene, selvom det også var tydelig at han var «den nye» i gjengen. Dette går seg nok til etterhvert som vi drar flere ganger.

   Han er veldig nysgjerring på vannet, men han er ikke noen badenymfe akkurat. Det er klart, han ser på hva de andre gjør, og han syntes nok det var LITT kjipt at de andre løp uti vannet, og han selv ike turte. Jeg tenkte jeg skulle ta med han og Frisbee sammen ned til vannet. Frisbee er jo veldig glad i vann, så kanskje vannet blir litt mindre ekkelt, når han ser hvordan Frisbee koser seg.
   Carina Josefine postet nylig SUNN MUNN My Profile

 3. Åh, så moro med hundepark. Sånn ønsker jeg meg også. Heldigvis møter vi mye hunder på tur. Møtte en splitter ny valp i dag, faktisk. Kun 8 uker, blanding av BC og Aussie. Nydelig lite nurk, og han og Ayla fant tonen med en gang.
  Synes Nommin ser ut til å klare seg bra sammen med andre hunder. Det er klart det kan bli litt overveldende med så mange nye på en gang, men han så jo ut til å ta det med fatning. Flinke gutten 🙂
  Lene postet nylig Ayla fyller 1 Ã¥r! Jeg blir emosjonell av sÃ¥nt 🙂My Profile

 4. hej
  så herlig å lese at nommin har vært på hundepark, sukk mitt hjerte når jeg lese slikt savner jeg stavanger ja!
  herlige billeder af gromgutten din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting