Biritreff – alle er velkommen

I flere år har vi i (bikkjer og folk som trenger, eller bare liker, å sosialisere seg), hatt fast Biritreff hver uke i sommerhalvåret. I fjor var jeg opptatt med Tinka, og Mamma hadde brukket beinet. Da ble det dårlig med Biri-treff. I år er vi i gang igjen, og har nå holdt på noen uker. På noen treff har vi vært over 15 hunder, men det varierer. Vi trener kontakt, litt utstilling, litt LP for de som ønsker det, samt at vi av og til er så heldige å få låne noe agilityutstyr. Det er stor stas!

Forrige lørdag hadde jeg med kamera og fikk knipset noen bilder av de fine vofsene. Jeg fikk jo bare tatt bilder i pausen, så vi ser jo rimelig ueffektive ut. Når sant skal sies så er vi vel egentlig det. Skravling, kos, og bare det å ta med hundene ut blandt andre folk og bikkjer, er det viktigste.

Vi som begynte å møtes hver uke var jo collie- og sheltiefolk. Det er fortsatt flest collier og sheltier, men ALLE er velkommen 🙂

 

 

 

Liten valp som kom på treff for første gang

 

Lina sin Sorry (som egentlig er veldig happy!)

 

Tanja sin Mico

 

 

Skotti <3

 

 

En finfin colliegutt

 

Nommin

 

Mima trener utstilling

 

Hilse pent 🙂

 

Litt «hageagility»

 

Sheltiegutt som øve på hoppehinder

 

Hvis noen av dere som titter innom bloggen har lyst til å kome på Biritreff, er dere selvagt velkommen til det. Vi har en gruppe på facebook, hvor vi holder kontakten, legger ut bilder, og avtaler kommende treff. Gruppen heter «BIRITREFF – Sosialisering for bikkjer og folk«. Det er bare å bli med 😀

 

Jeg fikk jo til og med julegave på treff forrige lørdag! Jeg må få vise frem dette utrolig fine nøkkelknippet jeg fikk av Lina:

 

 

Nederst er en sheltiefigur, fordi det ble kjøpt til meg mens jeg fortsatt hadde Tinka. Tusen takk Lina-mi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “Biritreff – alle er velkommen

  1. HEJ HEJ SÅ KOSELIG DU OG NOMMIN HAR HATT DET OG KOMMER TIL OG FÅ EN FLOTT SOMMER MED DISSE TREFFENE 🙂 SYND VI BOR SÅ LANGT UNNA, JA JA .
    FLOTTE BILLEDER DU HAR TATT.
    Å FÅTT JULEGAVE NÅ, ER DEN FORSINKET ELLER FOR TIDLIG 😉 😉 😉
    UANSETT DET ER EN FLOTT GAVE !
    HA EN FLOTT LØRDAG !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting