Grilltur med Collieklubben avd. Hedmark

Collieklubben avd. Hedmark har i mange år hatt som tradisjon å dra på grilltur 1. mai. Vi har vært med i mange år, men i år er jo første gangen jeg faktisk hadde med meg egen collie! Har egen collie jeg nemlig! (Ja, jeg er fortsatt litt der… ).

 

I fjor hadde jeg med Tinka på denne turen. Jeg merker at jeg reagerer på å skulle gjøre ting uten Tinka for første gang. Spesielt går tankene til tiden etter jeg visste vi ikke hadde mye tid. Nå er det gått omtrent ett år siden da, og jeg tar meg i å tenke «i fjor på denne tiden, da…«. Jeg tror den kalde årstiden har skjermet meg fra å komme for nære enkelte minner. Brygga, der jeg tok de siste bildene av Tinka og Pia har kommet frem fra snøen. Hver gang vi får forbi, kjenner jeg at jeg reagerer, uten at jeg helt kan sette navn på hva jeg føler. Jeg tror dette vil bli en sommer med mange tanker og følelser.

 

Tilbake til årets tur: Vi hadde stort sett sol hele tiden. Litt kjølig var det, men jeg tror både folk og dyr koste seg likevel. Jeg tok jo selvsagt en hel haug med bilder av folk og dyr (aller mest dyr…), som koste seg på grilltur:

 

 

Nysgjerrig Nommin

 

Uni er flink å tigge

 

En av Sissel sine korthår og hennes lille søte frøken.

 

 

Torill og Hermann sin Bamboo (5 mndr)

 

 

 

Nommin og Bamboo

 

Uni fikk litt mer oppmerksonhet enn hun regnet med, da hun rullet seg i gresset

 

Mima foran, Nommin bak

 

 

 

Mima

 

Nommin

 

Takk for turen! Gleder oss til neste år 🙂

 

Nå blir det veldig mye bikkjer på bloggen, og veeeldig mye Nommin. Det betyr ikke at de andre dyrenene ikke også har det fint. Nå er det nå Nommin som utvikler seg, forandrer seg, og opplever ting for første gang. Da har det lett for å bli han det blir bilder av.

Kattene har begynt å bruke kattegården igjen, og er svært fornøyd med at mennesket omsider fikset temperaturen der ute. Dioz har nemlig kjeftet på meg i månedsvis, for at jeg ikke har slått på sola og skrudd opp temperaturen.

Frisbee fikk for en måneds tid siden satt inn kastreringschippen Suprelorin. Denne chippen skal i de fleste tilfeller gi en tilnærmet lik reaksjon, som hunden ville hatt på en fysisk kastrering. Nå er jo ikke det aktuelt på Frisbee, men vi bestemte oss for å prøve denne chippen etter råd fra dyrlege. Frisbee har på sine «eldre» dager begynt å bli i overkant satt ut av løpetisper. Sist Carlisha, og mamma sine tisper, hadde ei runde med løpetid, spiste ikke Frisbee noe særlig på flere uker, og det endte opp med kortisonssprøyte. Med denne chippen håper vi å ungå at han blir like forfjamset neste runde, så det blir spennende å se.

 

I dag har vi hatt et nytt koselig Biritreff. Det er så trivelig at det kommer nye to- og firbente, og at flere kommer igjen uke etter uke.

Mamma er i Ålesund på utstilling, så jeg passer sheltiefrøkner. De unge sheltiefrøknene har jeg satt i hundegård, og Pia har jeg tatt med hjem. Det er kos for både meg og Pia.

Ønsker dere en fortsatt trivelig helg! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Grilltur med Collieklubben avd. Hedmark

 1. Så stor som Nommin har blitt 🙂 Hva ca ligger vekten på en voksen Collie (hann)?

  Ikke så greit med hormoner som styrer, håper chippen har god virkning på Fribee 🙂

  God helg 🙂
  Heidi postet nylig HelgMy Profile

 2. hej
  dette var da en koselig påfunn af klubben, og på billedene ser det mye kos ut for to og firebeinte. morsomt påfunn 🙂
  flotte billeder du har tatt:-)
  håper det blir mange flotte premier på mammsen sine hunder i ålesund, vi krysser labber her 🙂
  så bra at du har skrudd på sola da, carina josefine 😉 lo godt af den setningen, herligt 🙂
  ha en forsatt flott søndagsaften ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting