Dogs4All på Norges Varemesse (sponset)

14. – 16. november arrangeres Dogs4All på Norges Varemesse i Lillestrøm. I den forbindelse ble jeg spurt om jeg kunne skrive ett innlegg om dette, mot at de skulle sende meg en «goodiebag» for Give-Away på bloggen. Give-Away er gøy, så det sa jeg selvsagt ja til.
Dogs4all er et samarbeid mellom Norsk Kennel Klubb og Norges Varemesse. Det er et stort arrangement med mye å se på og gjøre. I tillegg til Norsk og Nordisk Vinnerutstilling, valpeshow og raseparade, er det også oppvisning i agility, rallylydighet, og flyball. Man kan få gratis innføring og mulighet til å prøve dissehundesportene. Det blir demonstrasjon av hunder i arbeid, slik som redningshunder, tollhunder og besøkshunder. Det blir nyttige seminarer og foredrag som til samme dekker et vidt spekter av hunderelaterte temaer. Mange hundeskoler og kursholdere vil også være på plass.

Som alltid blir det mange stands med både informasjon og ikke minst masse masse produkter å titte på (og evt. bruke penger på…)

Du kan se fullstending program, samt mere informasjon på nettsiden til Dogs4all.

Man kan selvsagt ta med hunden sin. Da må vaksinasjonsattest medbringes.

 

Dogs4all_Logo-20141

 

I forkant av messen holdes det bildekonkurranse. Man må da legge ut en bilde på instagram eller facebook, og tagge bildet med #dogs4allmessen #konkurranseD4A . Trekningen foregår fredag 7.11, så det begynner å haste hvis man skal være med!  5 vinnere får 2 billetter til Dogs4All 14. – 16. november, samt hver sin overraskelse til hunden. Utlysning av konkurransen finner du her.

 

 

Mens jeg venter spent på goodiebag i posten slik at vi kan ha Give-Away, lurer jeg på om det er noen av dere som skal på Dogs4all? Jeg har vurdert litt frem og tilbake, og det kunne jo være gøy å ta seg en tur. Det er litt kjedelig å tusle rundt alene, så om noen har planer om å dra, og har lyst til å møte meg og Nommin’en, så si i fra da 😀

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 tanker om “Dogs4All på Norges Varemesse (sponset)

 1. Jeg skulle gjerne svart at jeg skulle innover til Dogs4All, men jeg må melde pass i år også. Sist jeg var der fikk jeg ikke med meg halvparten av alt jeg ville engang, så det er helt klart mye å se på! Husk å stikk bortom standen til NLK hvis du tar turen, der treffer du garantert koselige mennesker og hunder 🙂

 2. For det første må jeg si; så godt at du blogger litt igjen 🙂
  Og så godt at det går bedre med Pia<3

  Nommin vokser og blir stor, virker som en herlig Collie med en hel røss personlighet 🙂

  Jeg skal på Dogs4all, men trur mine hunder blir hjemme (Har en collie og sheltie), ingen av de skal stilles ut. Men moro å titte litt likevel 🙂

  • Så koselig at du synes det er godt at vi er tilbake 🙂 Vi er også veldig lettet over at det har godt så bra med Pia’en 🙂
   Nommin har liksom plutselig blitt collie hanne, ikke valp lenger. Masse personlighet har han. Veldig typisk collie på mange områder 😀

   Kanskje vi sees på Dogs4all 😀

 3. Synes prisen for besøkende er horribel… nærmere 200kr er det vel i år. Har i utgangspunktet lyst til å ta turen, men synes prisen i seg selv er så hårreisende at jeg mister litt lysten til å støtte arrangementet.
  Nina postet nylig En solrik høstdagMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting