Her Borti Svingen tar vi jula med ro. Vi slapper av, spiser, sover, ser på filmer og koser oss. Vi har prøvd oss på ett par gåturer, men de er blitt korte, ettersom det er altfor glatt de fleste steder. I tillegg til dette er blir Frisbee fort sliten på grunn av hoste og vann i kroppen. Han har dog fått medisiner som hjelper en del på hosten.Han får for det meste styre dagene selv.

Julaften ble feiret hos Mamma, med god mat og godt selskap! Veldig avslappet stemning, akkurat slik jeg trives med.

 

 

Jeg vil takke alle som foreløpig har delt innlegget om Honey og Capone. Det betyr mye for meg. Det har vært interesse for dem, så jeg har stor tro på at dette ordner seg. Nå blir de her til etter nyttår uansett, ettersom jeg ikke vil at de skal måtte forholde seg til nytt hjem, og nyttårsaften, samtidig. Det kommer selvsagt en oppdatering på bloggen om hvordan det går med dem fremover.

Da jeg tok bilder av Honey og Capone, tok jeg også noen bilder av de andre kattene, som jeg vil dele med dere. De skal jo vises frem de også 🙂

 

Junior (13)

 

Chloe (5) (Nå tenkte jeg plutselig “OI, er Chloe virkelig blitt fem år???”)

 

Lillepus (4,5)

 

Håper dere alle har ei koselig og fredfull romjul ! Og skulle jeg ikke gi lyd fra meg før nyttårsaften: Vær så nill å hold pusekattene inne, og ta hensyn til dyrene når det skytes opp raketter! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Romjulshilsen med pusebilder

  1. Ønsker deg og alle de kjempefine dyrene dine bort i svingen en fortsatt kjempefin og god jul, og et godt nytt år <3 🙂

    Nå skal 2016 bli et fint år for deg og dyrene dine <3 🙂 I tillegg får du vente til det kommer en oppdatering med bilde av rosa patter… 😀 Da skjønner du hva som har skjedd.

    Ønsker deg en kjempefin og god kveld videre 🙂

    Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene
    Toril postet nylig (N) HAKRILAS ABYSSINEROPPDRETT ØNSKER ALLE BLOGGLESERE, BLOGGVENNER OG SPONSORER EN KJEMPEFIN OG GOD JULEHØYTID 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting