Jeg og dyra har hatt en innmari koselig jul og romjul med venner og familie, og aller mest med oss selv.

Julaften var jeg og bikkjene hos Mamma på ettermiddagen/kvelden, slik vi alltid er. Da er det pysjamas, uhøytidelig stemning og god mat (helt sikkert med bikkjehår i). Akkurat slik jeg synes det skal være. Det er stor stas å spise julemiddag uten å tenke på stramme strømpebukser og trange bukselinninger over en altfor mett mage!

 


Riskrem til desert

 

 


Julegavepapir er morsomt!

 


Her har jeg gjemt godis inne i en tom pakke – for litt ekstra hjernetrim

 


Nommin vet godt hva som er i den krukka der

 

 

Jeg har jo ikke jobbet i det hele tatt i romjula (med untak av litt forbredelser til ny kursrunde), så det har blitt desto mere tid til fine lange turer. Været har vært mildt og fint, og i skogen har det heller ikke vært så glatt.

 


Her hadde jeg desverre ikke med noe annet enn mobilkamera

 

Vi har jo også vært så heldige å ha et lite lag med snø, som sørget for ekstra god romjulsstemning på turene våre.

 

 

Noen bilder av fineste Nommin!

 

 

 

 

 

Og bilder av det beste bustefjeset som finnes:

 

 

 

 

Kattene vil ikke ut noe særlig om dagen. Junior har sluttet å ville gå ut, og Lillepus maser ikke for å gå tur i hagen lenger. De er korte turer ute i kattegården, men nå er det innekos som er gjelder!

Jeg har to pusefrøkner som begge er veldig mammadalt. De krever veldig mye tid, kos og oppmerksomhet begge to. Og de har virkelig nytt å ha meg hjemme så mye som jeg har vært i jula.

 


Mammadalt #1 – Lillepusen

 


Når Lillepus ligger slik, vet jeg at jeg har fyra vel hardt, og det er på tide å slutte å legge i ovnen!

 

Nå kan jo ikke Honey måle seg med hvor krevende Lillepus er. Lillepus skal jo sprøytefôres, kikkertrenes, gåes tur med +++, Honey vil bare kose. Helst hele tiden. Så fort Lillepus hopper ned fra fanget, er Honey klar til å ta over.

 


Mammadalt #2 – Honey

 


Honey titter ned fra Chinchillaburet

 


Chloe blir jo aldri søt på bilder, men dette var ikke så aller verst

 


Sjefen sjøl – Junior

 

Jeg fikk gavekort på et kjøpesenter av Pappa til jul. Jeg dro dit i romjula, og brukte over en time i dyrebutikken! Dyra var veldig fornøyd med julegavene (og det var jeg også).

 


Den er rosa, den er fluffy og den piper. NY FAVORITT!

 


Slange som er fin å dra i

 


KONG kattemynteleke til kattene

 


Capone tester – og godkjenner!

 


Litt skeptisk til ballen som blinker til å begynne med. (Lillepus og Capone)

 

 

Ellers har jeg vært ute og spist med bestevenninna mi, Unni (og det er ikke ofte jeg spiser ute altså), fått god spekemat hos Pappa, og spist julemiddagsrester hos Mamma. Altfor mye spising, med andre ord. Men trivelig har det vært 🙂

Nyttårsaften spiste jeg taco hos Mamma (ja, enda mere spising), før vi dro hjem for å være hjemme med alle dyra når rakettene startet. Carlisha har jo alltid vært litt engstelig for raketter og krabbet under teppet med Lillepus slik hun pleier. Da jeg og Nommin tok en liten trikseøkt ved midnatt var likevel fristelsen for stor, og hun glemte rakettene. Pølsebiter var nok verdt risikoen, mente hun. Nommin enser ikke rakettene i det hele tatt. Vi bor jo heller ikke i et område hvor det er så mye av det.

Denne uken begynner hverdagen igjen, med demensavdelingen på tirsdag, og privattimer onsdag-fredag. Neste uke starter årets første kursrunde. Deretter går det slag i slag med jobb, webprosjekter, hundetrenerutdannelse, instruktørutdannelse for besøksvenn med hund i Røde Kors, rallytrening og triksetrening. 4. og 5. mars har vi fått en freestyleinstruktør til å komme å holde kurs for oss på Rudshøgda. (Vi har fortsatt ett par ledige plasser, så hvis dette er noe du kunne tenke deg, send en epost til meg!) I juli reiser jeg til Tallin for å holde foredrag og praksis på hundetrenerutdannelsen som holdes der. Jeg gleder meg til alt sammen, og tror 2017 blir skikkelig spennende! 😀

 

GODT NYTT ÅR !!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “GODT NYTT ÅR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting