Når det blir lite med blogging, er det som regel fordi det er så mye annet som skjer.

Året har fått en travel og spennende start. Jeg holder kursene mine, og har en og annen konsultasjon og privattime. Jeg har holdt valp- og unghundkurs, kurs for “den voksne hunden” og Lydighetsmix. Lydighetsmix er en type kurs jeg har fått legge opp helt selv. På dette kurset lærer jeg bort momenter fra rallylydighet, tradisjonell lydighet og freestyle/kreativ lydighet.  Her tar vi for oss tradisjonelle øvelser som sitt og ligg, men også snurr under marsj, sikk-sakk mellom beina, samt mange forskjellige triks til musikk. Første kursrunde er over, og jeg har hatt det virkelig gøy!

Jeg har også fått opp egen hjemmeside/blogg for hundetrenerjobben min opp og gå, og jeg er ganske så fornøyd med den! Her kan dere lese mer om hva jeg holder med på jobb og flere hunderelaterte artikler. Blandt annet har jeg skrevet om trening av unghund og seniorhund, og begynt en artikkelserie om når samspillet mellom hund og eier ikke fungerer.

Dette er logoen min (enn så lenge). Klikk på den for å komme til siden min.

 

Jeg blir også selvsagt veldig glad om du kunne tenke deg å følge facebooksiden 🙂  Denne bloggen blir forbeholdt litt mer personlige innlegg, og vil handle om mine egne dyr, slik den alltid har gjort.

Jeg har også begynt på utdannelse i Røde Kors for å bli instruktør for nye besøksvenner med hund. Jeg har vært på kun én samling foreløpig, men så langt har det vært veldig spennende. Så mange inspirerende mennesker på ett og samme sted, ser jeg ikke så ofte. Utdannelsen blir ferdig før sommeren, så til høsten begynner jeg å holde kurs for Røde Kors. Dette er jo noe jeg brenner veldig for, og jeg er virkelig glad for at jeg har fått denne sjansen! Bare tolv instruktører blir utdannet denne runden, og vi er de første i Norge!

Utdannelsen er helgebasert og samlingene foregår på Holmen fjordhotell. Første helgen jeg var der, var Nommin med. (Neste gang blir det sansynligvis Carlisha).

Beklager dårlig bildekvalitet – jeg hadde ikke med meg skikkelig kamera.

 


1. På stranda,
2 /3. På forelesning, 4. På hotellrommet

 

Jeg og Nommin går fortsatt på besøk på demensavdelingen”vår”, og for ett par uker siden hadde vi med oss hun som er ny leder for besøksvennene i Ringsaker, Sølvi Sunde. Hun fikk tatt noen bilder med mobilen sin. Her ser dere Nommin både få kos og holde på med “rydde opp leken” 🙂

 

 

“Rydde opp leken” er slik at beboerne kaster bamser, og Nommin skal plukke de opp i lekekassa si. Så belønner enten jeg, eller en av beboerne med godbit. Stor stas for både to- og firbeint!

Ellers driver vi stadig og trener rallylydighet og ymse triks bare for gøy. Torsdagene holder jeg av til rallylydighet, mens fredag-søndag de helgene jeg har fri, bruker jeg så mye tid jeg kan sammen med dyra mine. Da drar vi ofte på kontoret bare for å trene og kose oss. Ellers blir det litt trening hjemme i stua, når det passer seg slik. Slenger med ett par vidoer av en helt vanlig “kontordag” 🙂

 

 

 

Rallyforbundet har  godkjent utdannelsen min som et ledd i å bli godkjent rallyinstruktør. Det ble jeg veldig glad for, da jeg faktisk ikke ser behovet for å gå NKK sin instruktørutdannelse, det er så mye annet jeg heller vil ta. Men rallyinstruktør vil jeg gjerne bli. Jeg har jo blitt så glad i denne sporten, miljøet og menneskene. Jeg må nå ha til sammen 40 timer rallyundervisning for å bli godkjent. Jeg kommer til å begynne med denne praksisen så fort jeg har mulighet til å være med som hjelpeinstruktør på et kurs eller to. Deretter blir resten av timene i egen regi.

 


Jeg og Isha-bikkja har kosepause <3

 

Jeg har også fått svar fra Veterinærmedisinsk Rettsråd ang Lillepus-saken. Jeg skal oppdatere mer om det etter møte med advokat neste uke. Det blir spennende!

Har dere forresten sett at jeg har oppdatert logoen min? Alle “de gamle” er med fortsatt, og i tillegg har Nommin, Honey og Capone kommet med. Jeg synes den ble så fin 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Hva jeg egentlig driver med om dagen

  1. Det er så deilig, og gøy å høre hvor godt dere har det nå. Kos dere videre. Og så just på Fb at dere gjorde det så bra i rally, hurra:)
    Prima postet nylig HytteturMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Subscribe without commenting